mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Programuotojas vs programuotojas?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 2, 2007, 17:46
Naujas Narys

Default Programuotojas vs programuotojas?

Aš planuoju vis tiek programinės įrangos ar kompiuterių programuotojas, su abiejose srityse meistrų. Aš norėjau sužinoti atsakymus į šiuos klausimus:

• Ar ji protinga gauti bent meistrų tiek?
• Kaip ilgai užtruktų gauti tiek meistrų?
• Jungtinėse Amerikos Valstijose, atlyginimas išmintingas, ką norėtumėte gauti, jei dirbote su tam tikros veiklos, Teksase. Abiem SD ir KP?
• Kas tarp dviejų skirtumas?
Peršokti • programinės įrangos kūrimas įtraukti partijų programas į savo darbą?

Labai ačiū už atsakymus į šiuos klausimus mane, aš nuoširdžiai dėkingi už tai. Tikiuosi, kad galiu būti naudingas indėlis į jūsų svetainę, ir tikiuosi, kad aš pritariu.

- Mohamed.
Old Lapkritis 2, 2007, 20:19
Donorų grupės

Default Programuotojas vs programuotojas?

Aš Intro programavimas mano Freshmen (9 grade) klasei. aš padariau, HTML, XHTML, ir dabar yra Java Script. kompiuterio programavimas naudoja programinę įrangą, kad viskas veikia skirtingai. Nesu tikras, bet manau, kad programinės įrangos kūrėjams yra susijęs su programinės įrangos, kompiuterių programavimas reikmėms.

ex: programinė įranga dev. yra kaip padaryti interneto naršyklėje.
ex: kompiuteris programavimas leidžia interneto naršyklės daryti skirtingus dalykus

Tai ką aš manau, tai tiesa, nors aš nesu 100% tikras.

Mano sistema: Top Secrit

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM atmintis:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (-ai):
GTX280
Garso plokštė:
laive (dabar)
Kietasis diskas (-ai):
WD6401AALS WD 640GB
Optical Drive (s):
Paspauskite nuorodą parašo daugiau
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Aušinimas:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas
Tinklas / Internetas:
DSL vidutinio
Monitorius (-ai):
30 colių 2650x1600 (netrukus anyway)
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
How Do You Slėpti Kompiuterių programinė įranga, stebėjimo? Dynomight44 Virus, Spyware & Security 7 Lapkritis 16, 2009 15:57
Ar mano kompiuteris veikia lėtai dėl programinės ar techninės įrangos? beerboy General Hardware Chat 14 Lapkritis 8, 2009 11:54
My Computer "Won't Let Me Įkelti Update Software / atnaujinimai Brett BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 3 liepa 2009 07:03
SMTP programuotojo tipo klausimas JavaJoe Paštas, VoIP & MP Aptarimas 0 3 vasaris 2008 07:18
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.