![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš planuoju vis tiek programinės įrangos ar kompiuterių programuotojas, su abiejose srityse meistrų. Aš norėjau sužinoti atsakymus į šiuos klausimus: • Ar ji protinga gauti bent meistrų tiek? • Kaip ilgai užtruktų gauti tiek meistrų? • Jungtinėse Amerikos Valstijose, atlyginimas išmintingas, ką norėtumėte gauti, jei dirbote su tam tikros veiklos, Teksase. Abiem SD ir KP? • Kas tarp dviejų skirtumas? Peršokti • programinės įrangos kūrimas įtraukti partijų programas į savo darbą? Labai ačiū už atsakymus į šiuos klausimus mane, aš nuoširdžiai dėkingi už tai. Tikiuosi, kad galiu būti naudingas indėlis į jūsų svetainę, ir tikiuosi, kad aš pritariu. - Mohamed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš Intro programavimas mano Freshmen (9 grade) klasei. aš padariau, HTML, XHTML, ir dabar yra Java Script. kompiuterio programavimas naudoja programinę įrangą, kad viskas veikia skirtingai. Nesu tikras, bet manau, kad programinės įrangos kūrėjams yra susijęs su programinės įrangos, kompiuterių programavimas reikmėms.
ex: programinė įranga dev. yra kaip padaryti interneto naršyklėje. ex: kompiuteris programavimas leidžia interneto naršyklės daryti skirtingus dalykus Tai ką aš manau, tai tiesa, nors aš nesu 100% tikras. Mano sistema: Top Secrit
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| How Do You Slėpti Kompiuterių programinė įranga, stebėjimo? | Dynomight44 | Virus, Spyware & Security | 7 | Lapkritis 16, 2009 15:57 |
| Ar mano kompiuteris veikia lėtai dėl programinės ar techninės įrangos? | beerboy | General Hardware Chat | 14 | Lapkritis 8, 2009 11:54 |
| My Computer "Won't Let Me Įkelti Update Software / atnaujinimai | Brett | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 3 liepa 2009 07:03 |
| SMTP programuotojo tipo klausimas | JavaJoe | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | 3 vasaris 2008 07:18 |
| Temos įrankiai | |
| |