![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu apsver kļūst vai nu programmatūras izstrādātāju vai dators programmētājs, ar abās jomās meistari. Es gribēju zināt atbildes uz šādiem jautājumiem: • Vai ir prātīgi iegūt vismaz maģistra studiju abiem? • Cik ilgi būs nepieciešams, lai saņemtu abu meistaru? • In Amerikas Savienotās Valstis, algu gudrs, ko jūs saņemtu, ja Jums bija strādājot ar noteiktu uzņēmumu, Teksasā. Gan SD un CP? • Kas atšķirība starp abiem? • Vai programmatūras izstrādes iekļaut partiju programmas savā darbā? Thanks so much, lai atbildētu uz šiem man jautājumiem, es godīgi appreciate it. Es ceru, ka es varētu būt kādu ieguldījumu jūsu mājas lapā, un es ceru, ka es esmu welcome. - Mohammed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es intro to programing manā freshmen (9 grade) klasē. i ir darīts HTML, XHTML, un tagad Java Script. datoru programing lieto programmatūru, lai viss darbotos dažādos veidos. Es neesmu pārliecināts, bet es uzskatu, ka programmatūras jaunattīstības ir saistīts ar programmatūru, dators programing lietojumiem.
ex: programmatūra Dev. ir kā padarīt interneta pārlūku. ex: dators programing ļauj interneta pārlūkprogrammas darīt dažādas lietas tas ir tas, ko es uzskatu, ir taisnība, lai gan es neesmu 100% pārliecināts. Mana sistēma: Top Secrit
|
![]() |
|
| Bookmarks |