![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am în vedere, fie să devină un dezvoltator de software sau de un programator calculator, cu un masterat în ambele domenii. Am vrut să ştiu răspunsuri la următoarele întrebări: • Este sensibil pentru a obţine cel puţin de masterat în ambele? • Cât de mult ar dura pentru a obţine un masterat în ambele? • În Statele Unite, salariul de înţelept, ce s-ar tu a lua dacă ai fi de lucru cu o anumită de afaceri, în Texas. Pentru ambele SD şi PC? • Ce diferenţa dintre cele două? • Are dezvoltarea de software include o multime de programare în activitatea sa? Multumesc mult pentru a răspunde la aceste întrebări pentru mine, eu sincer apreciez asta. Sper să pot fi de contribuţie la site-ul dvs., şi sper eu sunt bun venit. - Mohammed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu sunt în intro la programare în Bobocilor mea (clasa a 9a) clasa. Am făcut HTML, XHTML, şi sunt acum în Java Script. programare pe calculator utilizează software-ul pentru a face lucruri de lucru în moduri diferite. Nu sunt sigur dar cred că software-ul în curs de dezvoltare are de a face cu software-ul care foloseşte calculatorul de programare.
ex: dev software-ul. este ca a face browser de Internet. ex: Programare computer face browser-ul Internet a face lucruri diferite Aceasta este ceea ce cred că este adevărat, cu toate că eu nu sunt 100% sigur. Sistemul meu: Top Secrit
|
![]() |
|
| Marcaje |