мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Софтуаре Девелопер вс програмер?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. Мар 2007, 17:46
Нови члан групе

Default Софтуаре Девелопер вс програмер?

Ја сам с обзиром на постајања, било софтверски девелопер или програмер, са мајсторима у оба поља. ЈА оскудица за кноткле одговоре на следећа питања:

• Да ли је свестан да ћете добити бар мајстори у оба?
• Колико дуго је потребно да би добили мајстори у оба?
• У САД-у, мудри плате, што би вам доћи ако се радило с одређеном послу, у Тексас. За обе СД и ЦП?
• што је разлика између та два?
• Да ли развој софтвера инкорпорирати пуно програмирања у свој рад?

Хвала толико за одговарате на ова питања за мене, ја искрено захвални на томе. Надам се да могу бити од неке допринос за Вашу уеб страницу, и надам се да сам добродошла.

- Мохаммед.
Old 2. Мар 2007, 20:19
Донаторска Група

Default Софтуаре Девелопер вс програмер?

Ја сам у интро у програмирање у мом Фресхмен (9. разред) класе. Имам испуњавања ХТМЛ, КСХТМЛ, а сада су у Јава Сцрипт. рачунарски софтвер користи програмирање направити ствари раде на различите начине. Нисам сигуран али верујем да је софтвер у развоју има везе са софтвером који рачунар користи програмирање.

екс: Софтуаре Дев. као што је стварање Интернет прегледача.
екс: рачунар програмирање чини Интернет прегледач да раде различите ствари

То је оно што ја верујем је истина, иако нисам 100% сигуран.

Мы Сыстем: Топ Сецрит

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45)
РАМ меморија:
мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз
Графичка картица (е):
ГТКС280
Соунд Цард:
онбоард (за сада)
Тврди диск (и):
УД6401ААЛС УД 640ГБ
Оптички погон (е):
Кликните на линк у потпис за више
Цасе / псу:
Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У)
Хлађење:
КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ медиј
Монитор (е):
30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы)
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како сте Сакриј Рачунарски софтвер за мониторинг? Дыномигхт44 Вирус, Спыуаре и безбедност 7 16. новембар 2009 15:57
Да ли је мој рачунар трчање полако због софтвера или хардвера? беербоы Генерал Хардуаре Цхат 14 8. новембар 2009 11:54
Мы Цомпутер Уон'т Лет Ме Отпреми Упдате Софтуаре / допуне Бретт Уопштено Софтуаре Цхат 2 3. јула 2009 07:03
СМТП откуцајте питање девелопер ЈаваЈое Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 0 3 фебруар 2008 07:18
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц