![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам с обзиром на постајања, било софтверски девелопер или програмер, са мајсторима у оба поља. ЈА оскудица за кноткле одговоре на следећа питања: • Да ли је свестан да ћете добити бар мајстори у оба? • Колико дуго је потребно да би добили мајстори у оба? • У САД-у, мудри плате, што би вам доћи ако се радило с одређеном послу, у Тексас. За обе СД и ЦП? • што је разлика између та два? • Да ли развој софтвера инкорпорирати пуно програмирања у свој рад? Хвала толико за одговарате на ова питања за мене, ја искрено захвални на томе. Надам се да могу бити од неке допринос за Вашу уеб страницу, и надам се да сам добродошла. - Мохаммед. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам у интро у програмирање у мом Фресхмен (9. разред) класе. Имам испуњавања ХТМЛ, КСХТМЛ, а сада су у Јава Сцрипт. рачунарски софтвер користи програмирање направити ствари раде на различите начине. Нисам сигуран али верујем да је софтвер у развоју има везе са софтвером који рачунар користи програмирање.
екс: Софтуаре Дев. као што је стварање Интернет прегледача. екс: рачунар програмирање чини Интернет прегледач да раде различите ствари То је оно што ја верујем је истина, иако нисам 100% сигуран. Мы Сыстем: Топ Сецрит
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како сте Сакриј Рачунарски софтвер за мониторинг? | Дыномигхт44 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 7 | 16. новембар 2009 15:57 |
| Да ли је мој рачунар трчање полако због софтвера или хардвера? | беербоы | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 8. новембар 2009 11:54 |
| Мы Цомпутер Уон'т Лет Ме Отпреми Упдате Софтуаре / допуне | Бретт | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3. јула 2009 07:03 |
| СМТП откуцајте питање девелопер | ЈаваЈое | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 0 | 3 фебруар 2008 07:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |