![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben de bir yazılım geliştirici veya bilgisayar programcısı olma, her iki alana bir usta ile dikkate duyuyorum. Ben şu sorunun cevabını bilmek istedim: • her iki yılında en az yüksek lisans almak mantıklı mı? • ne kadar zaman içinde hem de bir yüksek lisans almak için alacak? • ABD'de, maaş, eğer belirli bir iş ile çalıştığınız ne elde edeceğini bilmek, in Texas. Hem SD ve CP için mi? • Whats İkisi arasındaki fark? • Yazılım geliştirme çalışmalarına program birçok dahil mi? Çok benim için bu sorulara cevap için teşekkürler, ben gerçekten de teşekkür ederiz. Ben web sitenize bir katkı olması umut ediyorum, ben de kabul ediyorum umuyoruz. - Muhammed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben giriş benim Freshmen (9. sınıf) sınıfta programlama am. i, HTML, XHTML yaptım ve şimdi Java Script bulunmaktadır. bilgisayar programlama farklı şekilde çalışmadığı için yazılımı kullanır. Emin değilim ama yazılım yazılımı ile ilgisi yoktur gelişmekte inanıyorum bilgisayar programlama kullanır.
Örneğin, yazılım dev. Internet tarayıcı yapmak gibi. Örneğin, bilgisayar programlama farklı şeyler yapıyorlar Internet tarayıcısı yapar Ben her ne kadar% 100 emin değilim Bu, doğrudur ne iman vardır. Benim Sistemi: En Secrit
|