![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я планую стати або розробник програмного забезпечення та комп'ютерного програміста, з майстрами в обох полях. Я хотів би знати відповіді на такі запитання: • Чи розумно, щоб отримати принаймні майстра в обох? • Скільки часу буде потрібно, щоб отримати ступінь магістра в обох? • У Сполучених Штатах, зарплата мудрим, що б ви отримаєте, якщо ви працюєте з якийсь бізнес, у Техасі. Для обох SD і СР? • Що різниця між цими двома поняттями? • Чи є розробка програмного забезпечення включати багато програмування в своїй роботі? Велике спасибі за відповіді на ці питання до мене, я щиро вдячний. Я сподіваюся, що можуть бути якісь заслуги на ваш сайт, і я сподіваюся, я вітаю. - Мухаммед. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я в Введення в програмування в моїх першокурсників (9 клас) клас. Я зробив HTML, XHTML, і в даний час в Java Script. програмування комп'ютер використовує програмне забезпечення, щоб все запрацювало по-різному. Я не впевнений, але думаю, що розробників програмного забезпечення має справу з комп'ютером програмне забезпечення, яке використовує програмування.
Приклад: програмне забезпечення Dev. є, як зробити Інтернет-браузер. Приклад: комп'ютер програмування робить інтернет-браузера робити різні речі Ось що я вважаю, це правда, хоча я не впевнений на 100%. Моя система: Топ Secrit
|