![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Hi Имам Sony Брава TV (KDL-40S3000) и Sony sourround система (DAV-DZ230) мой проблем аз съм като ми е тв добро няма да дойде чрез sourround ми система, но тя не дойде чрез когато играят DVD .... на DVD плейъра има HDMI и аз се опитах с 2 също така, че аз имам небе плюс reciver 2 DONT знам дали това прави разлика ... също така бих искал 2 знам дали мога да се свържете ми ps3 през нея 2 ..... много thks .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз вярвам, че небе + кутия само стерео чрез HDMI изхода, така че вероятно ще трябва да се използва оптичен изход за 5,1 получите от него.
| |||
| |||
| Току-що го направих доста изследвания върху DAV_DZ230 и тя не изглежда да има някакви auxilary входа, така оптичен кабел обичай да ви помогне да .... имат прочетете на тази нишка, Което може да бъде полезна. |
|
| |||
| |||
| thks за отговора аз все още DONT разберат, че съм имал поглед към страницата .... от това, което мога да кажа аз трябва да имат HDMI и Scart в същото време и тя ще работи |
|
| |||
| |||
| Мда .... това е идеята. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 5,1 съраунд звук слушалки - Трябва ли да получа тази? | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 10 | 29 май 2009 г. 17:33 |
| Fist Време Използване на борда Звуков-как мога да си взема съраунд звук към работното място! | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 14 | 9 май 2009 г. 20:59 |
| Лошо качество на звука на новата система за съраунд звук | Tplayer2007 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 13 Jan 2009 15:43 |
| Проблем с новия си телевизор и съраунд звук кит | holman210 | Изключено Тема Дискусия | 2 | 27 Дек 2008 09:17 |
| Съраунд Звук | JF90 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 2-ро Jan 2008 13:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |