![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας έχω μια sony brava TV (KDL-40S3000) και ένα Sony sourround σύστημα (DAV-DZ230) το πρόβλημά μου είμαι έχοντας tv μου είναι υγιή δεν θα έρθει μέσω sourround μου σύστημα, αλλά όταν έρθει μέσω i παίξει dvd .... το dvd player έχει HDMI και έχω δοκιμάσει με 2, επίσης, ότι έχω ουρανό reciver συν 2 dont ξέρω αν αυτό κάνει τη διαφορά ... Επίσης, θα ήθελα 2 γνωρίζω εάν μπορώ να συνδέσετε ps3 μου μέσα από αυτό 2 ..... πολλές thks .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πιστεύω ότι η Sky + Box μόνο εκροές στερεοφωνικό μέσω HDMI έτσι μάλλον θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την οπτική έξοδο για να 5.1 από αυτήν.
| |||
| |||
| Μόλις το έκανα λίγη έρευνα για το DAV_DZ230 και δεν φαίνεται να έχει κάποια auxilary εισροές, έτσι ένα οπτικό καλώδιο συνηθίζει να σας βοηθήσει .... έχουν διαβάσει της αυτό το νήμα, Η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη. |
|
| |||
| |||
| thks για την απάντηση i dont ακόμη καταλαβαίνω Έριξα μια ματιά στη σελίδα .... από ό, τι μπορώ να πω έχω να έχει HDMI και scart με την ίδια χρονική στιγμή και αυτό θα λειτουργήσει |
|
| |||
| |||
| Ναι .... αυτή είναι η ιδέα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 5,1 Surround Sound Headphones - Θα πρέπει να βρω αυτό το σημείο; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 10 | 29 Μαΐου 2009 17:33 |
| Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 14 | 9η Μαΐου 2009 20:59 |
| Κακή ποιότητα ήχου από το νέο σύστημα ήχου surround | Tplayer2007 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 13 Ιαν 2009 15:43 |
| Πρόβλημα με την νέα μου τηλεόραση και ήχο surround kit | holman210 | Off Topic Συζήτηση | 2 | 27 Δεκ. 2008 09:17 |
| Ήχος Surround | JF90 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 2η Ιαν 2008 13:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |