![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi imam Sony Brava TV (KDL-40S3000) i Sony sourround sustav (DAV-DZ230) moj problem Ja sam vlasništvo je moja tv zvuk neće doći kroz moje sourround sustava, ali on ne dolazi kroz kada sam igrati dvd .... DVD player ima HDMI i ja pokušao Internet sa 2 i da imam sky reciver plus 2 dont znati ako se to čini razliku ... Također bih htio 2 znati ako ja mogu spojiti moj ps3 kroz nju 2 ..... mnogi thks .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja vjerujem u Sky + Box samo stereo preko HDMI izlaza, tako da će vjerovatno morati koristiti optičkog 5,1 da bi dobili izlaz iz njega.
| |||
| |||
| Nisam učinio malo istraživanje o DAV_DZ230 i ne pojaviti se to imati bilo koji auxilary inputa, tako optički kabel navika vam pomoći .... imati za pročitati ovaj thread, Koje svibanj biti korisna. |
|
| |||
| |||
| thks za odgovor ja još uvijek ne razumiju da sam pogledati na stranici .... od šta ja mogu reći sam da imaju i HDMI SCART u u isto vrijeme i to će raditi |
|
| |||
| |||
| Yep .... to je ideja. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 5,1 Surround Zvuk slušalice - Trebam li Get this one? | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 10 | 29. svibanj 2009 17:33 |
| Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 14 | 9. svibanj 2009 20:59 |
| Loša kvaliteta zvuka iz nove surround zvučni sustav | Tplayer2007 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 13 siječanj 2009 15:43 |
| Problem s moje nove TV i surround zvuk kit | holman210 | Off Topic Discussion | 2 | 27. prosinac 2008 09:17 |
| Surround Zvuk | JF90 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 2. siječanj 2008 13:28 |
| Thread Tools | |
| |