![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי Sony brava טלוויזיה (KDL-40S3000) Sony ו sourround המערכת (DAV-DZ230) הבעיה שלי היא שאני נתקל קול הטלוויזיה שלי לא מגיעים דרך sourround מערכת שלי אבל היא האם כאשר אני מגיע דרך לנגן DVD .... נגן ה-DVD האם יש HDMI ו, ניסיתי את זה עם זה גם יש לי 2 בשמיים Plus reciver 2 dont יודע אם זה עושה הבדל ... גם אני רוצה 2 יודע אם אני יכול לחבר את PS3 דרכו 2 ..... רבים thks .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מאמין בשמיים + תיבת פלטי רק סטריאו דרך HDMI, כך סביר להניח שתצטרך להשתמש אופטי פלט כדי לקבל 5.1 ממנה.
| |||
| |||
| thks עבור dont תגובה אני עדיין מבין את זה היה לי לראות את הדף .... ממה שאני יכול להגיד שאני חייב לך HDMI ו scart ב באותו זמן וזה יעבוד |
|
| |||
| |||
| כן .... זה הרעיון. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 5.1 הקף סאונד האוזניות - האם אני מקבל את זה? | cheesepuff | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 10 | 29 מאי 2009 17:33 |
| אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!? | cheesepuff | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 14 | 9th מאי 2009 20:59 |
| איכות ירודה של צליל מתוך מערכת סאונד חדשה להקיף | Tplayer2007 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 13 ינואר 2009 15:43 |
| הבעיה שלי עם טלוויזיה חדש להקיף קול Kit | holman210 | דיון Off topic | 2 | -27 דצמבר 2008 09:17 |
| הקף סאונד | JF90 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 2nd ינואר 2008 13:28 |
| שרשרת כלים | |
| |