![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi I have a Sony Bravo TV (KDL-40S3000) ir Sony sourround sistemos (DAV-DZ230) mano problema Turiu yra mano TV garso neateis per mano sourround sistema, bet ji ateina per kai groju DVD .... DVD grotuvas tikrai turi HDMI, ir aš išbandžiau su 2 taip pat turiu dangus plius reciver 2 Nežinau, jei tai daro skirtumą ... Taip pat norėčiau 2 žinoti, ar galiu prijungti savo PS3 per jį 2 ..... daug thks .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau dangus + langelis tik outputs stereo per HDMI tai tikriausiai reikia naudoti optinio išėjimo gauti 5,1 iš jo.
| |||
| |||
| Aš ką tik padarė tyrimų bitų DAV_DZ230 ir neatrodo, kad bet pagalbinė ūkyje, taip optinio kabelio įprotis padėti Jums .... turėti skaityti šioje temoje, Kuri gali būti naudinga. |
|
| |||
| |||
| thks už atsakymą aš dar dont suprasti turėjau ne puslapio išvaizdą .... nuo to, ką aš galiu pasakyti, turiu turėti HDMI ir SCART ir tuo pačiu metu ir jis dirbs |
|
| |||
| |||
| Yep .... Tai idėja. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 5,1 Surround Sound Headphones - Should I Get This One? | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 10 | Gegužė 29, 2009 17:33 |
| Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!? | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 14 | 9 gegužė 2009 20:59 |
| Prasta garso kokybė iš naujo erdvinio garso sistema | Tplayer2007 | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 13 sausis 2009 15:43 |
| Problema su mano naujomis televizija ir erdvinio garso rinkinys | holman210 | Off Topic Discussion | 2 | 27 gruodis 2008 09:17 |
| Surround | JF90 | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 2 sausis 2008 13:28 |
| Temos įrankiai | |
| |