![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj mám sony brava tv (KDL-40S3000) a Sony sourround systému (DAV-DZ230) môj problém, já jsem se s mojím tv zvuk nebude vďaka mojej sourround systém ale prišiel až keď som hrať dvd .... DVD prehrávač má HDMI a pokúsila som sa jej, že som tiež 2 oblohe reciver plus 2 dont vedieť, jestli je to rozdiel ... Tiež by som rád 2 vedieť, či môžem pripojiť moju ps3 cez to 2 ..... veľa thks .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verím, že Sky + Box iba stereo výstup cez HDMI, takže budete pravdepodobne musieť použiť optický výstup na 5.1 z nej dostať.
| |||
| |||
| Len som to trochu výskum na DAV_DZ230 a nejaví žiadne auxilary vstupov, takže optický kábel zvyknutý vám .... majú čítať zo toto vlákno, Ktoré môžu byť užitočné. |
|
| |||
| |||
| thks na odpoveď aj napriek tomu dont pochopiť, že som sa pozrieť na stránky .... z toho, čo môžem povedať já musím mať HDMI a SCART zároveň a to bude fungovať |
|
| |||
| |||
| Jo .... to je nápad. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 5.1 Surround zvuku Slúchadlá - mám tento? | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 10 | 29. máj 2009 17:33 |
| Vyprsti Čas Použitie Palubný Sound-Ako získať My Surround zvuku do práce? | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 14 | 9. mája 2009 20:59 |
| Nevyhovujúca kvalitu zvuku z nových surroundový zvukový systém | Tplayer2007 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 13. január 2009 15:43 |
| Problém s mojím novým TV a priestorový zvuk kit | holman210 | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 27. decembra 2008 09:17 |
| Priestorový zvuk | JF90 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 2. januára 2008 13:28 |
| Thread Tools | |
| |