![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хи имам Соны Брава ТВ (КДЛ-40С3000) и Соны соурроунд систем (ДАВ-ДЗ230) мој проблем Ја сам власништво је моја тв звук неће доћи кроз моје соурроунд система, али он не долази кроз када сам играти двд .... ДВД плаыер има ХДМИ и ја суђен то с 2 и да имам скы рецивер плус 2 донт знати ако се то чини разлику ... Такође бих хтео 2 кноткле да ја могу спојити мој пс3 кроз њу 2 ..... многи тхкс .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја верујем у Скы + Бокс само стерео преко ХДМИ излаза, тако да ће вероватно морати користити оптичког 5,1 да би добили излаз из њега.
| |||
| |||
| Нисам учинио мало истраживање о ДАВ_ДЗ230 и не појавити се за имати било који ауксилары инпута, тако оптички кабл навика вам помоћи .... имати за прочитати овај тхреад, Које мај бити корисна. |
|
| |||
| |||
| тхкс за одговор ја још увек не разумеју да сам погледати на страници .... од шта ја могу рећи сам да имају и ХДМИ СЦАРТ у у исто време и то ће радити |
|
| |||
| |||
| Ыеп .... то је идеја. |