menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Pavouci

Reply

Thread Nástroje
Old 8 října 2007, 15:23
Dárce Skupina

Default Pavouci

Od té doby jsme se přestěhovali do nového domu slyším výkřiky nejméně 10 dnů ...... a nalezení nejméně 10 pavouci den.

Vím, že jste dům pavouky. Chápu, že jejich uvedení způsobí jen mimo ně re-orientovat a kutálet zpátky, ale to, co 'ing sakra můžu o nich.

Z toho, co jsem četl na některých fórech spreje nefungují, conkers nefungují, a elektronické Gizmos ne ing work!

Nechtějí zabít malé dudes, že právě je krutý ..., pokud mám kočku a nechat ho udělat . Kočka bude fungovat? Je to sezónní?

Co si práci? Snoubenec nemůže bloomin 'spát. Pořád se čeká na probuzení až jeden zírá na ni. Dokonce jsem si, že začínám trochu jemné mravenčení / svědění dostanete.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 8 října 2007, 15:38
Administrátor Skupina

Default Pavouci

Rozhodně sezónní, dostanu je ve svém pokoji v tomto ročním období.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 října 2007, 15:46
Dárce Skupina

Default Pavouci

Jasně, že zmizí, když se ochladí.
Já osobně jsem rád spiders.Right teď tam jsou 4 v mé ložnici, že vidím.
Myslím si, že jsou přitahovány k světla (nebo možná právě oni jsou dost chytří na to, aby věděli, že hmyz je?), Pak přijde v okně.
Moje přítelkyně samozřejmě nemá rád, ale je naštěstí pro pavouky ona se bojí létání hmyzu takže pobyt.

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 8 října 2007, 15:52
Dárce Skupina

Default Pavouci

Některé z těchto geezers jsou velké ale. A mám na mysli velké.

Příště se dostanu biggy, I'm gonna post it s minci vedle něj na stupnici.

Ha! Právě zvědavý na lassy a ona pokukování zpod přikrývky pouze s její široké oči ukazující (nastoupil z práce před hodinou a už našel 3).

-Kanoakavirus
Old 19 října 2007, 08:43
Dárce Skupina

Default Pavouci

Haha, mám skvělé řešení pro váš malý problém, i když si nejsem jistý, jak váš snoubenec zareagují na to ...

Už jste někdy považována za Praying Mantis '? Diskrétní vrazi, pozoroval je zabíjet a jíst něco, když je ještě naživu, je více než vyhovující ... myslím Im žádný masový vrah nebo nic, ale někdy, zvláště poté, co stressfull zavolal BT bych sedět a představte si, to je mi sání život šťávy ze zvířete, které je BT?

Ne, na vážné věci teď ... Have you tried aby příklad jednoho z nich? Možná kdyby jsi zabil pár a pověsil je z rohu stropu, nebo zkusit nahrát urážející poznámka, kde jste naposledy viděli, jak jeden ... Recon je vždy dobrý nápad, zjistit, co dělá je zaškrtnout ... Kdyby podobný problém se nějaké podivné hledat chyby v mém starém bytě, jsem měl nějaké speciální letáky se něco říct, že tam byl tropický resort chyb těsně vedle ... pracoval kouzlo
Old 19 října 2007, 17:32
Dárce Skupina

Default Pavouci

Jsem na rozpacích, jak učinit, aby Dougie.

Ale stalo se mi

-Kanoakavirus
Old 19 října 2007, 22:02
Člen Skupina

Default Pavouci

Nejjednodušší, je chytit do nějaké nádoby, která má víko. pak si je od svého domu někde a jednoduše je propustila. Oni že jo `t bude obtěžovat chůze více než pár metrů zpět do svého domu lol.

Jde Howard.
Old 22 října 2007, 01:19
Dárce Skupina

Default Pavouci

Co?? Zbláznil ses Howard?! Přístav jste někdy viděli všechny filmy Pixaru? To je přesně to, co se stane, teprve pak se natočit film o ní a dostanete se ven, aby se špatný člověk a svět se obrací proti vám! Ne Alex, držte se zabíjet je vždy vítěz ...
Old 22 října 2007, 10:37
Člen Skupina

Default Pavouci

Kočky se těší větší zabíjení pavouků, je náš použity k řešení je po celou dobu.

Nicméně nyní kočky uhynulo velké obtěžuje se vrátili.
Old 20. března 2008, 07:38
Dárce Skupina

Default Pavouci

jsem měl pavouka v mém pokoji 4 dny, to byl tak velký, bylo slyšet, klepnutím na zeď, protože chodil.
Plácl jsem ho s mým docela těžké boty a spadnou na zem, to byla tak velká, že přežila kohoutku, která rozdrtí normální pavouk a odběhl pryč, našel jsem včera večer mrtvého za mým programem a změřil ji, natáhla se bylo asi dvě mince 2 libry na délku to bylo hustý černý a hrozný vztek. když jsem si dal id krutosti na jedné straně a jen zabít, než dostanou šanci na reprodukci.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.