![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od té doby jsme se přestěhovali do nového domu slyším výkřiky nejméně 10 dnů ...... a nalezení nejméně 10 pavouci den. Vím, že jste dům pavouky. Chápu, že jejich uvedení způsobí jen mimo ně re-orientovat a kutálet zpátky, ale to, co 'ing sakra můžu o nich.![]() Z toho, co jsem četl na některých fórech spreje nefungují, conkers nefungují, a elektronické Gizmos ne ing work!Nechtějí zabít malé dudes, že právě je krutý ..., pokud mám kočku a nechat ho udělat . Kočka bude fungovat? Je to sezónní?Co si práci? Snoubenec nemůže bloomin 'spát. Pořád se čeká na probuzení až jeden zírá na ni. Dokonce jsem si, že začínám trochu jemné mravenčení / svědění dostanete.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rozhodně sezónní, dostanu je ve svém pokoji v tomto ročním období.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jasně, že zmizí, když se ochladí.
Já osobně jsem rád spiders.Right teď tam jsou 4 v mé ložnici, že vidím. Myslím si, že jsou přitahovány k světla (nebo možná právě oni jsou dost chytří na to, aby věděli, že hmyz je?), Pak přijde v okně. Moje přítelkyně samozřejmě nemá rád, ale je naštěstí pro pavouky ona se bojí létání hmyzu takže pobyt. Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Některé z těchto geezers jsou velké ale. A mám na mysli velké. Příště se dostanu biggy, I'm gonna post it s minci vedle něj na stupnici. Ha! Právě zvědavý na lassy a ona pokukování zpod přikrývky pouze s její široké oči ukazující (nastoupil z práce před hodinou a už našel 3).
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Haha, mám skvělé řešení pro váš malý problém, i když si nejsem jistý, jak váš snoubenec zareagují na to ... Už jste někdy považována za Praying Mantis '? Diskrétní vrazi, pozoroval je zabíjet a jíst něco, když je ještě naživu, je více než vyhovující ... myslím Im žádný masový vrah nebo nic, ale někdy, zvláště poté, co stressfull zavolal BT bych sedět a představte si, to je mi sání život šťávy ze zvířete, které je BT? Ne, na vážné věci teď ... Have you tried aby příklad jednoho z nich? Možná kdyby jsi zabil pár a pověsil je z rohu stropu, nebo zkusit nahrát urážející poznámka, kde jste naposledy viděli, jak jeden ... Recon je vždy dobrý nápad, zjistit, co dělá je zaškrtnout ... Kdyby podobný problém se nějaké podivné hledat chyby v mém starém bytě, jsem měl nějaké speciální letáky se něco říct, že tam byl tropický resort chyb těsně vedle ... pracoval kouzlo
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Jsem na rozpacích, jak učinit, aby Dougie. ![]() Ale stalo se mi
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nejjednodušší, je chytit do nějaké nádoby, která má víko. pak si je od svého domu někde a jednoduše je propustila. Oni že jo `t bude obtěžovat chůze více než pár metrů zpět do svého domu lol. Jde Howard. |
|
| |||
| |||
| Co?? Zbláznil ses Howard?! Přístav jste někdy viděli všechny filmy Pixaru? To je přesně to, co se stane, teprve pak se natočit film o ní a dostanete se ven, aby se špatný člověk a svět se obrací proti vám! Ne Alex, držte se zabíjet je vždy vítěz ...
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Kočky se těší větší zabíjení pavouků, je náš použity k řešení je po celou dobu. Nicméně nyní kočky uhynulo velké obtěžuje se vrátili. |
|
| |||
| |||
| jsem měl pavouka v mém pokoji 4 dny, to byl tak velký, bylo slyšet, klepnutím na zeď, protože chodil. Plácl jsem ho s mým docela těžké boty a spadnou na zem, to byla tak velká, že přežila kohoutku, která rozdrtí normální pavouk a odběhl pryč, našel jsem včera večer mrtvého za mým programem a změřil ji, natáhla se bylo asi dvě mince 2 libry na délku to bylo hustý černý a hrozný vztek. když jsem si dal id krutosti na jedné straně a jen zabít, než dostanou šanci na reprodukci. |