μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Αράχνες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Οκτωβρίου 2007, 15:23
Ομάδα Δωρητών

Default Αράχνες

Από τότε που μετακόμισε στο νέο σπίτι ακούω τουλάχιστον 10 κραυγές ...... μία ημέρα και την εξεύρεση τουλάχιστον 10 αράχνες την ημέρα.

Ξέρω ότι είστε αράχνες σπίτι. Αντιλαμβάνομαι ότι τους θέτει εκτός μόνο τους προκαλεί αλλάξουν τον προσανατολισμό τους και πίσω στο καροτσάκι, αλλά αυτό που 'ING κόλαση που μπορώ να κάνω γι' αυτούς.

Από ό, τι έχω διαβάσει σε ορισμένα ψεκασμοί φόρουμ δεν λειτουργούν, Conkers δεν λειτουργούν, και το ηλεκτρονικό Gizmos δεν ING εργασία!

Δεν θέλετε να σκοτώσει το μικρό dudes, ότι ήθελα απλά να είναι σκληρή ... αν δεν πάρετε μια γάτα και ας του / της να το κάνει . Θα ένα έργο γάτα; Είναι εποχιακή;

Τι θα δουλειά;; Ο αρραβωνιαστικός δεν μπορεί bloomin 'ύπνο τώρα. Κρατά περιμένοντας να ξυπνήσει σε ένα κοιτάζει της. Ακόμα και αρχίζω να πάρετε εκείνη λεπτές λίγο Tingle / φαγούρα παίρνετε.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 8 Οκτωβρίου 2007, 15:38
Διαχειριστής Ομάδα

Default Αράχνες

Σίγουρα εποχιακά, έχω τους στο δωμάτιό μου αυτή τη φορά του χρόνου.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 Οκτωβρίου 2007, 15:46
Ομάδα Δωρητών

Default Αράχνες

Ναι θα εξαφανιστούν όταν γίνεται πιο κρύο.
Προσωπικά αγαπώ spiders.Right τώρα υπάρχουν 4 στην κρεβατοκάμαρά μου που μπορώ να δω.
Νομίζω ότι έλκονται από το φως (ή ίσως είναι αρκετά έξυπνος για να ξέρω ότι τα έντομα είναι;), τότε ελάτε στο παράθυρο.
Φίλη μου, φυσικά, τους αντιπαθεί αλλά ευτυχώς για την αράχνες αυτή είναι τρομοκρατημένος των ιπτάμενων εντόμων, έτσι ώστε να μείνετε.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 8 Οκτωβρίου 2007, 15:52
Ομάδα Δωρητών

Default Αράχνες

Ορισμένες από αυτές τις geezers είναι μεγάλα, όμως. Και κάνω σημαίνει μεγάλο.

Την επόμενη φορά να πάρω ένα biggy, είμαι gonna το post με ένα νόμισμα δίπλα του για την κλίμακα.

Χα! Απλά είχε περίεργος στο lassy και εκείνη του peeking έξω από το πλαίσιο το πάπλωμα με τόσο ανοιχτός τα μάτια της που δείχνει (σε πήρε από την εργασία πριν από μία ώρα και ήδη βρίσκεται 3).

-Kanoakavirus
Old 19 Οκτωβρίου 2007, 08:43
Ομάδα Δωρητών

Default Αράχνες

Haha, έχω την τέλεια λύση για wee πρόβλημά σας, αν και δεν είμαι σίγουρος πως αρραβωνιαστικός σου θα αντιδράσει σε αυτό ...

Έχετε σκεφτεί ποτέ Praying Mantis »; Discrete δολοφόνοι, παρακολουθώντας τους σκοτώσουν και να φάτε κάτι, ενώ είναι ακόμα ζωντανός είναι περισσότερο από ικανοποιητική ... εννοώ Im δεν μανιακός δολοφόνος ή τίποτα δεν, αλλά μερικές φορές, μετά από ένα ιδιαίτερα stressfull τηλεφώνημα στην BT μου αρέσει να κάθομαι πίσω και να φανταστείτε thats μου πιπίλισμα οι χυμοί ζωή έξω από το θηρίο που είναι BT!

Δεν Οχι, σχετικά με τα σοβαρά πράγματα τώρα ... Έχετε δοκιμάσει καταστεί ένα παράδειγμα ένας από αυτούς; Ίσως αν σκότωσε ένα ζευγάρι και να κρεμαστεί από τη γωνία του ανωτάτου ορίου, ή να προσπαθήσετε να γράψετε μια επιθετική παρατήρηση που είδατε τελευταία ... Recon είναι πάντα μια καλή ιδέα, μάθετε τι κάνει το σταυρό τους ... είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα με κάποιες παράξενες σφάλματα ψάχνουν στο παλιό μου διαμέρισμα, είχα κάποια ιδιαίτερη λίγο φυλλαδίων που λέει ότι υπήρχε ένα τροπικό θέρετρο για σφάλματα ακριβώς δίπλα από την πόρτα ... δουλέψει γοητεία
Old 19 Οκτωβρίου 2007, 17:32
Ομάδα Δωρητών

Default Αράχνες

Είμαι σε μια απώλεια στο πώς να λάβουν την Dougie.

Αλλά το έκανε με

-Kanoakavirus
Old 19 Οκτωβρίου 2007, 22:02
Μέλος Ομάδα

Default Αράχνες

Το πιο εύκολο πράγμα να κάνουμε είναι να συλλαμβάνονται σε κάποιο δοχείο το οποίο έχει ένα καπάκι. στη συνέχεια, τους απομακρύνει από το σπίτι σας κάπου και απλά τους απελευθερώσουν. Αυτοί aren `t πρόκειται να ασχοληθείτε με τα πόδια περισσότερο από λίγα μέτρα πίσω στο lol σπίτι σας.

Regards Howard.
Old 22 Οκτωβρίου 2007, 01:19
Ομάδα Δωρητών

Default Αράχνες

Τι;;; Είσαι τρελός Χάουαρντ;! Havent έχετε δει ποτέ Pixar ταινίες; Thats ακριβώς τι θα συμβεί, μόνο τότε θα κάνω μια ταινία γι 'αυτό και θα έχετε γίνει ότι είναι ο κακός και ο κόσμος γυρίζει εναντίον σας! Δεν Δεν Alex, ραβδί με σκοτώνοντας τους, πάντα νικητής ...
Old 22 Οκτωβρίου 2007, 10:37
Μέλος Ομάδα

Default Αράχνες

Γάτες απολαμβάνοντας τη θανάτωση των μεγαλύτερων αράχνες, μας χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπισή τους όλη την ώρα.

Ωστόσο, τώρα οι γάτες έχουν πεθάνει οι μεγάλες buggers έχουν επιστρέψει.
Old 20 Μάρτη 2008, 07:38
Ομάδα Δωρητών

Default Αράχνες

Είχα μια αράχνη στο δωμάτιό μου 4 ημέρες πριν, ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσατε να ακούσετε ακουμπώντας στον τοίχο, καθώς περπατούσε.
Μου smacked με το παπούτσι μου αρκετά σκληρά και έπεσε στο πάτωμα, ήταν τόσο μεγάλη που επέζησε μια βρύση που θα συντρίψει μια κανονική αράχνη και scurried μακριά, το βρήκα χθες το βράδυ νεκρός πίσω τηλεόραση μου και να μετρηθεί, απλώνεται το ήταν περίπου δύο 2 λίρα κέρματα σε μήκος ήταν παχύ μαύρο και οργή φρικτό. εάν ήμουν εσείς id θέσει η σκληρότητα στην μία πλευρά και λίγο πριν τους σκοτώσουν τους δίνεται η ευκαιρία να αναπαραχθούν.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.