manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Pauci

Reply

Thread Tools
Old 8. listopada 2007, 15:23
Donatorska Grupa

Default Pauci

Otkako smo se preselili u novu kuću sam sluh najmanje 10 screams dan ...... i nalaženju najmanje 10 pauci dan.

Znam da oni pauci kuće. Razumijem da ih stavlja van samo uzrokuje ih ponovno se orijentirati i kotrljati se natrag u, ali ono što 'ing vraga ja mogu učiniti za njih.

Od ono što sam pročitao na nekim forumima sprejevi ne rade, conkers ne rade, a ne elektronički Gizmos ing work!

Ne želim ubiti malo Dudes, samo da bih se okrutno ... osim ako JA dobiti mačka, a neka mu / joj to . Hoće li mačka raditi? Je li sezonski?

Što ćemo raditi? Mladoženja ne može bloomin 'spavati sada. Ona čuva očekujući da će probuditi jedan bulji u nju. Čak i sam početak da biste dobili taj suptilni malo peckati / svrbež te dobiti.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 8. listopada 2007, 15:38
Administrator Group

Default Pauci

Definitivno sezonski, dobijem ih u mojoj sobi ovo doba godine.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. listopada 2007, 15:46
Donatorska Grupa

Default Pauci

Da oni će nestati kad postane hladniji.
Ja osobno volim spiders.Right sada ima 4 u mojoj spavaćoj sobi da mogu vidjeti.
Mislim da privlači svjetlo (ili možda oni su dovoljno pametni da znaju da su insekti?) Onda dolaze u prozoru.
Moja djevojka naravno njih ne voli, ali srećom za spiders je ona prestrašena letećih kukaca tako da ostanu.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 8. listopada 2007, 15:52
Donatorska Grupa

Default Pauci

Neki od tih geezers su veliki, ipak. A ja ne znače velike.

Sljedeći put ću dobiti Biggy, I'm gonna post s novčić pored nje za razmjera.

Ha! Samo je nosat na lassy i ona je peeking out from pod jorgan sa samo joj oči širokim prikazano (dobio s posla prije sat vremena i već pronađeno 3).

-Kanoakavirus
Old 19. listopada 2007, 08:43
Donatorska Grupa

Default Pauci

Haha, ja sam savršeno rješenje za vaš problem malen, iako nisam siguran koliko bi tvoj zaručnik reagira na to ...

Jeste li ikada smatrati Praying Mantis '? Diskretna ubojice, promatrajući ih ubiti i pojesti nešto, a to je još uvijek živ je više nego zadovoljavajući ... mislim Im ni serijski ubojica ili ništa, ali ponekad, nakon što je osobito stressfull telefonski poziv BT Volim sjediti leđa i zamisliti taj mi je sisa život sokovi iz Zvijer koja je BT!

No No, na ozbiljne stvari sada ... Jeste li pokušao izradu primjer jedan od njih? Možda, ako ste ubili i par ih visi iz kuta strop, ili pokušajte pisanje uvredljiv primjedba, gdje ste zadnji put vidjeli neki ... Recon je uvijek dobra ideja, saznati ono što ih čini krpelj ... Da je sličan problem s nekim čudnim traže greške u svom starom stanu sam imao neke posebne malo leci se govoreći da je tropsko područje za greške odmah vrata izrađen ... milina
Old 19. listopada 2007, 17:32
Donatorska Grupa

Default Pauci

Ja sam na gubitku u tome da se taj Dougie.

Ali to učinio me

-Kanoakavirus
Old 19. listopada 2007, 22:02
Member Group

Default Pauci

Najlakše bi bilo da ih uloviti u neku vrstu posude koja ima poklopac. onda ih odvesti daleko od svoje kuće negdje i jednostavno ih otpustite. Oni aren `t će gnjaviti hodanja više od nekoliko metara natrag u svoju kuću lol.

Regards Howard.
Old 22. listopada 2007, 01:19
Donatorska Grupa

Default Pauci

Što? Jeste li luda Howard?! Luka vam ikada vidio bilo Pixar filmove? Thats točno što se događa, tek onda napraviti film o tome i te dobiti je napravio vanjska strana da bude negativac i svijet okrene protiv tebe! No No Alex, štap sa njima ubojstva, uvijek pobjednik ...
Old 22. listopada 2007, 10:37
Member Group

Default Pauci

Mačke uživajući ubijanje većih pauka, naše se koristi za borbu protiv njih sve vrijeme.

Međutim, sada mačke imaju umro veliki buggers se vratio.
Old 20. ožujak 2008, 07:38
Donatorska Grupa

Default Pauci

ja je pauk u svojoj sobi prije 4 dana, to je bio tako velik da bi mogao čuti kuckanje na zid kao što je hodio.
Sam je ukus sa mojim cipelama prilično teško i pao na pod, to je bio tako velik da su preživjeli slavinu koja bi slomili normalan pauk i scurried daleko, ja ga pronašao je sinoć mrtav iza mojih tv i to mjereno, pruži ga je oko dva £ 2 kovanice u dužini je crna i gusta bijesa strašno. ako sam ti id okrutnost staviti na jednu stranu i tek ih ubiti prije nego oni dobiti priliku da se reproduciraju.
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.