![]() |
| #1 | ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amióta beköltözött az új házba én meghallgatást legalább 10 sikolyok egy nap ...... és megtalálják, legalább 10 pókok egy nap. Tudom, hogy házat pókokat. Tudomásul veszem, hogy helyezzük el őket kívül csak okoz nekik helyüket és görgőkerék vissza, de mi a "Az ING pokol nem tehetek róla.![]() Abból, amit olvastam néhány fórumon spray nem működnek, conkers nem működnek, és az elektronikus Gadgets nem ING munka!Nem akarom megölni a kis figurák, az lesz csak kegyetlen ... ha kapok egy macskát, és hagyja őt do it . Egy macskát fognak dolgozni? Is it szezonális?Mi fog dolgozni?? A vőlegény nem tud bloomin "aludni. Folyton azt várta, hogy felébredjen, hogy egy őt bámulja. Még akkor is kezdek, hogy kap, hogy a finom kis bizsergés / viszketni kapsz. __________________ __________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus My System: Zoomy
|
| #2 | ||||||||||||
| ||||||||||||
| Határozottan szezonális, értem őket szobámban ebben az évszakban. __________________ My System: Hybr! D
|
| #3 | ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, hogy el fog tűnni, ha hidegebb lesz. __________________ Én személy szerint szeretem spiders.Right most van 4 a hálószobámban, hogy én látok. Azt hiszem, hogy vonzza a fény (vagy lehet, hogy okosak ahhoz, hogy tudja, hogy a rovarok?), Majd jön az ablakban. Barátnõm persze nem szereti őket, de szerencsére a pókok ő rettegett a repülő rovarok így marad. My System: Krlll
|
| #4 | |||
| |||
| Néhány ilyen geezers nagyok mégis. És én nem értem nagy. Legközelebb, kapok egy biggy fogom post it egy pénzérme mellette a skála. Ha! Csak kíváncsi volt a lassy and she's peeking ki a paplan alatt mindössze rá nagy szemekkel mutató (kerültem a munkából egy órával ezelőtt, és már talált 3). __________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
| #5 | |||
| |||
| Haha, én a tökéletes megoldást a pici probléma, bár nem vagyok benne biztos, hogyan Fiance reagálna rá ... Előfordult már, úgy Praying Mantis "? Diszkrét gyilkosok, és nézte őket ölni és enni valamit, amíg még él több, mint kielégítő ... Úgy értem, Im nem sorozatgyilkos vagy semmit, de néha, miután egy különösen stressfull hívást a BT szeretek dőljön hátra, és elképzelni, amit nekem szívás az élet lé meg a fenevad, hogy a BT! Nem, nem, én a komoly dolgokat most ... Próbálta már példa arra, hogy közülük való? Talán, ha egy pár megölte, és felakasztotta őket a sarokban a felső határt, vagy próbálja írás támadó megjegyzést, ahol utoljára láttam egyet ... Recon mindig egy jó ötlet, megtudja, mitől olyan ... volt egy hasonló probléma valami furcsa látszó hibák régi lakás, volt valami különleges kis szórólapokat tett azzal, hogy volt egy trópusi üdülőhelyen a hibát csak a szomszédban dolgozott egy igézet ... __________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
| #6 | |||
| |||
| Én vagyok a veszteséges, hogyan veszi, hogy Dougie. ![]() De ez nem tesz engem __________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
| #7 | |||
| |||
| A legkönnyebb dolgunk a fogási őket valamilyen tartály, amely a fedél. aztán, hogy őket az a ház valahol, és egyszerűen bocsássa őket szabadon. Nem vagy azok `t fog kellemetlenség séta több mint néhány méterre vissza a házba lol. Regards Howard. |
| #8 | |||
| |||
| Mi??? Megõrültél Howard?? Havent valaha láttam olyan Pixar-mozi? Amit pontosan mi történik, csak akkor, hogy egy filmet róla, és kapsz ki, hogy a rosszfiú, és a világ ellen fordul meg! No No Alex, bot, megöli őket, mindig a győztes ... __________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
| #9 | |||
| |||
| Macskák élvezve megölése nagyobb pókok, a mi arra használunk, a velük való foglalkozás mindig. Azonban most a macskák meghalt a nagy hangyok visszatért. |
| #10 | |||
| |||
| Volt egy pókot a szobámban 4 nappal ezelőtt volt, így nagy hallani lehetett, megérinti a falon, mert elment. Én smacked ez az én cipőben elég nehéz, és leesett a földre, volt olyan nagy, hogy túlélt egy csap, ami összetörni egy normális pók, és eliszkolt, én találtam tegnap este meghalt mögött tv és mérni azt, hogy kifeszített körül volt a két £ 2 érméket hosszú volt vastag fekete és düh borzalmas. ha én te vagy id bocsátja a kegyetlenség, hogy az egyik oldalon, és csak megölik őket, mielőtt ők kap a lehetőséget, hogy szaporodnak. |