פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

עכבישים

Reply

שרשרת כלים
Old 8 אוקטובר 2007, 15:23
קבוצת תורמים

Default עכבישים

מאז עברנו לבית חדש שאני שומע לפחות 10 צרחות ...... יום למצוא לפחות 10 עכבישים יום.

אני יודע שהם עכבישים הבית. אני מבין שיש לשים אותם בחוץ רק גורם להם להתמצא מחדש את עצמם ואת לגלגל לאחור אבל מה 'ing לעזאזל אני יכול לעשות עליהם.

לפי מה שקראתי על כמה פורומים תרסיסים לא עובדים, conkers לא עובד, ואת gizmos אלקטרונית לא ing לעבוד!

לא רוצה להרוג את החבר 'קטן, זה פשוט להיות אכזרי ... אלא אם כן אני מקבל החתול ולתת לו / לה לעשות את זה . האם עבודה חתול? האם זה עונתי?

מה יעבוד?? הארוס לא יכול Bloomin 'לישון עכשיו. היא כל הזמן מצפה להתעורר אל אחד בוהה בה. גם אני מתחיל לקבל את זה קצת עקצוץ עדין / לגרד לך.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 8 אוקטובר 2007, 15:38
מנהל קבוצת

Default עכבישים

בהחלט עונתי, אני מקבל אותם בחדר בתקופה הזאת של השנה שלי.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 אוקטובר 2007, 15:46
קבוצת תורמים

Default עכבישים

כן הם ייעלמו כאשר זה נעשה קר יותר.
אני אישית אוהב spiders.Right עכשיו יש 4 בחדר השינה שלי כי אני יכול לראות.
אני חושב שהם נמשכים אל האור (או אולי הם חכמים מספיק לדעת כי חרקים הם?) ואז לבוא בחלון.
חברה שלי כמובן לא אוהב אותם אבל למזלו של העכבישים היא מבוהלת של חרקים מעופפים אז הם נשארים.

המערכת שלי: Krlll

מעבד (ים):
אינטל Q9550@4.33Ghz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
זיכרון RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
כרטיס מסך (S):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 מ)
כרטיס קול:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
כמה LOL 1650GB סה"כ
כונן אופטי (S):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Cooling:
Tuniq Tower 120
רשת / אינטרנט:
Dual Gigabit Ethernet
צג (S):
Acer 22 "widescreen
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x64
Old 8 אוקטובר 2007, 15:52
קבוצת תורמים

Default עכבישים

חלקם הגדול אף הם Geezers. ואני מתכוון גדולה.

בפעם הבאה אני מקבל biggy, אני הולך לכתוב את זה עם מטבע ליד אותו סולם.

הא! פשוט היה חטטן בבית lassy והיא מציץ מתחת לשמיכה רק עם העיניים שלה מראה רחב (נכנס מהעבודה לפני שעה כבר מצאו 3).

-Kanoakavirus
Old 19 אוקטובר 2007, 08:43
קבוצת תורמים

Default עכבישים

Haha, יש לי פתרון מושלם לבעיה הקטנות שלך, אם כי אני לא בטוח עד כמה הארוס שלך יגיב על זה ...

האם אי פעם נחשב גמל שלמה '? רוצחים דיסקרטית, צופה בהם להרוג ולאכול משהו בזמן שהוא עדיין בחיים היא יותר סיפוק ... אני מתכוון Im רוצח סדרתי או לא כלום, אבל לפעמים, אחרי שיחת טלפון במיוחד stressfull ל-BT אני אוהב לשבת לדמיין thats לי מוצץ את המיצים את החיים של החיה כי הוא BT!

לא לא, על החומר רציני ... עכשיו ניסית לעשות דוגמה של אחד מהם? אולי אם אתה נהרג כמה ותלה אותם מהפינה של התקרה, או לנסות לכתוב הערה פוגע איפה אתה לאחרונה ראיתי אחד ... Recon הוא תמיד רעיון טוב, לגלות מה מניע אותם ... היתה לי בעיה דומה עם כמה באגים מוזר להסתכל על הדירה הישנה שלי, היו לי כמה עלונים הקטן המיוחד ואמר כי לא היה מקום נופש טרופי באגים רק עבור השכן ... עבד קסם
Old 19 אוקטובר 2007, 17:32
קבוצת תורמים

Default עכבישים

אני אובד עצות כיצד לקחת את דאגי.

אבל זה גרם לי

-Kanoakavirus
Old 19 אוקטובר 2007, 22:02
חבר קבוצת

Default עכבישים

הדבר הקל ביותר לעשות הוא לתפוס אותם באיזה מיכל שיש לו מכסה. ואז, לקחת אותם מהבית שלך איפשהו פשוט לשחרר אותם. הם aren `לא הולך לטרוח ללכת יותר כמה מטרים לאחור כדי lol הבית שלך.

בברכה הווארד.
Old 22 אוקטובר 2007, 01:19
קבוצת תורמים

Default עכבישים

מה??? הווארד האם אתה משוגע?! Havent ראית פעם את כל הסרטים פיקסאר? Thats בדיוק מה קורה, רק אז הם לעשות סרט על זה ואתה עשוי להיות האיש הרע ואת העולם פונה נגדך! לא אלכס לא, עם מקל והרגו אותם, תמיד מנצח ...
Old 22 אוקטובר 2007, 10:37
חבר קבוצת

Default עכבישים

חתולים נהנה להרוג את העכבישים גדול יותר, של שימוש שלנו כדי להתמודד עם אותם כל הזמן.

עם זאת, עכשיו החתולים מתו המנוולים הגדולים חזרו.
Old 20 מרץ 2008, 07:38
קבוצת תורמים

Default עכבישים

היה לי עכביש בחדר שלי 4 ימים לפני, זה היה כל כך גדול שאתה יכול לשמוע מקיש על הקיר כפי שהוא הלך.
אני מכה בו עם הנעל שלי די קשה והוא נפל על הרצפה, זה היה כל כך גדול זה שרד ברז כי למחוץ עכביש נורמלי והוא נחפז משם, מצאתי את זה אתמול בלילה מת מאחורי הטלוויזיה שלי ומדד אותה, שרוע זה היה סביב שני £ 2 מטבעות באורך זה היה שחור עבה זעם נורא. אם הייתי אתה מזהה את אכזריות לצד אחד פשוט הורגים אותם לפני שהם מקבלים את ההזדמנות לשחזר.
Reply

Register

סימניות
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.