![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאז עברנו לבית חדש שאני שומע לפחות 10 צרחות ...... יום למצוא לפחות 10 עכבישים יום. אני יודע שהם עכבישים הבית. אני מבין שיש לשים אותם בחוץ רק גורם להם להתמצא מחדש את עצמם ואת לגלגל לאחור אבל מה 'ing לעזאזל אני יכול לעשות עליהם.![]() לפי מה שקראתי על כמה פורומים תרסיסים לא עובדים, conkers לא עובד, ואת gizmos אלקטרונית לא ing לעבוד!לא רוצה להרוג את החבר 'קטן, זה פשוט להיות אכזרי ... אלא אם כן אני מקבל החתול ולתת לו / לה לעשות את זה . האם עבודה חתול? האם זה עונתי?מה יעבוד?? הארוס לא יכול Bloomin 'לישון עכשיו. היא כל הזמן מצפה להתעורר אל אחד בוהה בה. גם אני מתחיל לקבל את זה קצת עקצוץ עדין / לגרד לך.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהחלט עונתי, אני מקבל אותם בחדר בתקופה הזאת של השנה שלי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן הם ייעלמו כאשר זה נעשה קר יותר.
אני אישית אוהב spiders.Right עכשיו יש 4 בחדר השינה שלי כי אני יכול לראות. אני חושב שהם נמשכים אל האור (או אולי הם חכמים מספיק לדעת כי חרקים הם?) ואז לבוא בחלון. חברה שלי כמובן לא אוהב אותם אבל למזלו של העכבישים היא מבוהלת של חרקים מעופפים אז הם נשארים. המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| חלקם הגדול אף הם Geezers. ואני מתכוון גדולה. בפעם הבאה אני מקבל biggy, אני הולך לכתוב את זה עם מטבע ליד אותו סולם. הא! פשוט היה חטטן בבית lassy והיא מציץ מתחת לשמיכה רק עם העיניים שלה מראה רחב (נכנס מהעבודה לפני שעה כבר מצאו 3).
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Haha, יש לי פתרון מושלם לבעיה הקטנות שלך, אם כי אני לא בטוח עד כמה הארוס שלך יגיב על זה ... האם אי פעם נחשב גמל שלמה '? רוצחים דיסקרטית, צופה בהם להרוג ולאכול משהו בזמן שהוא עדיין בחיים היא יותר סיפוק ... אני מתכוון Im רוצח סדרתי או לא כלום, אבל לפעמים, אחרי שיחת טלפון במיוחד stressfull ל-BT אני אוהב לשבת לדמיין thats לי מוצץ את המיצים את החיים של החיה כי הוא BT! לא לא, על החומר רציני ... עכשיו ניסית לעשות דוגמה של אחד מהם? אולי אם אתה נהרג כמה ותלה אותם מהפינה של התקרה, או לנסות לכתוב הערה פוגע איפה אתה לאחרונה ראיתי אחד ... Recon הוא תמיד רעיון טוב, לגלות מה מניע אותם ... היתה לי בעיה דומה עם כמה באגים מוזר להסתכל על הדירה הישנה שלי, היו לי כמה עלונים הקטן המיוחד ואמר כי לא היה מקום נופש טרופי באגים רק עבור השכן ... עבד קסם
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| אני אובד עצות כיצד לקחת את דאגי. ![]() אבל זה גרם לי
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| הדבר הקל ביותר לעשות הוא לתפוס אותם באיזה מיכל שיש לו מכסה. ואז, לקחת אותם מהבית שלך איפשהו פשוט לשחרר אותם. הם aren `לא הולך לטרוח ללכת יותר כמה מטרים לאחור כדי lol הבית שלך. בברכה הווארד. |
|
| |||
| |||
| מה??? הווארד האם אתה משוגע?! Havent ראית פעם את כל הסרטים פיקסאר? Thats בדיוק מה קורה, רק אז הם לעשות סרט על זה ואתה עשוי להיות האיש הרע ואת העולם פונה נגדך! לא אלכס לא, עם מקל והרגו אותם, תמיד מנצח ...
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| חתולים נהנה להרוג את העכבישים גדול יותר, של שימוש שלנו כדי להתמודד עם אותם כל הזמן. עם זאת, עכשיו החתולים מתו המנוולים הגדולים חזרו. |
|
| |||
| |||
| היה לי עכביש בחדר שלי 4 ימים לפני, זה היה כל כך גדול שאתה יכול לשמוע מקיש על הקיר כפי שהוא הלך. אני מכה בו עם הנעל שלי די קשה והוא נפל על הרצפה, זה היה כל כך גדול זה שרד ברז כי למחוץ עכביש נורמלי והוא נחפז משם, מצאתי את זה אתמול בלילה מת מאחורי הטלוויזיה שלי ומדד אותה, שרוע זה היה סביב שני £ 2 מטבעות באורך זה היה שחור עבה זעם נורא. אם הייתי אתה מזהה את אכזריות לצד אחד פשוט הורגים אותם לפני שהם מקבלים את ההזדמנות לשחזר. |