![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuo tada mes persikėlė į naują namą Aš išklausyti ne mažiau kaip 10 dieną šaukia ...... ir rasti bent 10 vorai dieną. Žinau, jie namuose vorai. Aš suprantu, kad jų išleidimo ne tik verčia juos vėl orientuotis ir ristis atgal bet ką "Ing Hell galiu apie juos.![]() Ką aš perskaičiau kai kuriuos forumus purškalai neveikia, Conkers neveikia, ir elektroninių Gizmos nėra Ing darbą!Nenoriu užmušti mažai bičiukai, kad reikia tiesiog būti žiaurus ... nebent man katės ir leiskite jam tai daryti . Ar katės darbą? Ar sezoninio?Koks dirbsite? Sužadėtinis negali bloomin "miego metu. Ji išlaiko laukia pabusti vienas žiūri į ją. Net ir aš pradėjome gauti, kad subtiliai mažai Gnybimas / kniesti gausite.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikrai sezono, tai man jų mano kambaryje Šiuo metų laiku.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip jie išnyks, kai ji bus šaltesnis.
Aš asmeniškai meilė spiders.Right dabar yra 4 mano miegamajame, kad galiu pamatyti. Manau, jie traukia į šviesą (ar gal jie yra pakankamai protingas, kad žinotų, jog vabzdžiai yra?), Tada ateiti į langą. Mano draugė, žinoma, nemėgsta jų, bet laimei, kad vorai ji išsigandusi dėl skraidančių vabzdžių, kad juos pasilikti. Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Kai kurie iš šių geezers yra didelis nors. Ir aš tai didelis. Next time I get Biggy, I'm gonna po to su moneta kitą jai mastu. Cha! Tiesiog buvo ne Lassy smalsus ir ji peeking iš po vien su jos didelėmis akimis, kuriame antklodė (pateko į iš darbo valandos ir jau rado 3).
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Haha, aš turiu geriausią sprendimą jūsų Pi problema, nors aš nesu tikras, kaip Tavo sužadėtinis turėtų reaguoti į jį ... Ar kada laikoma Modliszka? Diskrečioji žudikai, žiūrėti juos žudyti ir valgyti ką nors, o jis vis dar gyvas, yra daugiau nei tenkinti ... Aš turiu galvoje ne Im serijinis žudikas nieko, bet kartais, po ypač stressfull telefonu BT Man patinka laukti ir įsivaizduoti, thats me čiulpti gyvybės syvai iš gyvūną, kuris yra "BT"! Ne ne, ant rimtų dalykų dabar ... Ar bandėte padaryti vieną iš jų, pavyzdžiui? Gal jei jus nužudyti pora ir pakabinti juos nuo lubų kampe, arba bandyti raštu netinkamą inoti, kur paskutinį kartą matėme ... Recon visada yra gera idėja, išsiaiškinti, kas daro juos varnele ... buvo panaši problema kai kurie weird ieško klaidų mano senas butas, turėjau kai kurių specialių mažai lapeliai padarė sakydamas, kad ten buvo tropikų kurorte klaidas tik šalia ... dirbo žavesio
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| I'm at a loss, kaip imtis, kad Dougie. ![]() Bet ji mane
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Paprasčiausias dalykas padaryti, tai prašau jas kai konteinerio rūšis, kuri turi dangtelis. Paimkite juos nuo savo namo kur nors ir tiesiog paleisti jas. Jie Aren `t going to bother pėsčiomis daugiau nei keli žingsniai atgal į savo namus lol. Dėl Howard. |
|
| |||
| |||
| Kas? Ar jūs Crazy Howard?! Havent jūs kada nors matė Pixar filmai? Thats tiksliai kas atsitinka, tik tada jie padaryti filmą apie tai ir gausite išrašyti būti blogas vaikinas ir pasaulis stoja prieš tave! Ne Ne Aleksas, klijuoti su žudo juos, visada nugalėtojas ...
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| Katės naudojasi žuvo daugiau vorai, mūsų yra naudojamas spręsti jų visą laiką. Tačiau dabar katės nudvėsė didžiojo buggers sugrįžo. |
|
| |||
| |||
| turėjau voras mano kambaryje 4 dienas, tai buvo toks didelis, galima išgirsti pakratant ant sienos, kaip jis vaikščiojo. Aš smacked su mano batų gana sunku, ir jis nukrito iki grindų, ji buvo tokia didelė, ji išgyveno čiaupą, kad būtų sutraiškyti normalus voras ir scurried toli, mes pastebėjome, kad paskutinę naktį mirė už mano TV ir išmatuoti jį ištempus jį buvo maždaug dviem £ 2 monetų ilgio ji buvo stora juoda ir Fury patekęs. jei aš jums ID įdėti žiaurumas į vieną pusę ir tiesiog žudyti juos, kol jie gauna galimybę daugintis. |