mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Spiders

Reply

Thread Tools
Old Oktobris 8, 2007, 15:23
Donors Group

Default Spiders

Kopš tā laika mēs nonācis jaunā mājā es esmu dzirdes vismaz 10 screams dienas ...... un atrast vismaz 10 zirnekļi dienā.

Es zinu, viņi mājas zirnekļi. Es saprotu, ka to īstenošana nav tikai liek tiem pārorientēt sevi un velt atpakaļ, bet to, kas "ing hell es varu darīt tiem.

No tā, ko es esmu izlasīt dažus forumus aerosoli nestrādā, conkers nestrādā, un elektroniskās Gizmos nav ing work!

Nevēlas nogalināt maz dudes, kas gribētu vienkārši nežēlīgi ... ja man kaķis un ļaut viņam / viņai darīt . Vai kaķis darbs? Tas ir sezonas?

Kas būs darbs? Līgavainis nevar bloomin "gulēt tagad. Viņa tur cerēja pamosties vienam skatās uz viņu. Pat es esmu sāk saņemt, ka smalks nedaudz tirpt / nieze jums.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Oktobris 8, 2007, 15:38
Administrator Group

Default Spiders

Noteikti sezonas, man tos manā istabā šī gada laikā.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Oktobris 8, 2007, 15:46
Donors Group

Default Spiders

Yeah viņi izzudīs, kad tā kļūst vēsāks.
Man personīgi patīk spiders.Right tagad ir 4 manā guļamistabā, ka es varu redzēt.
Es domāju, ka viņi piesaista gaismu (vai varbūt tie ir pietiekami gudrs, lai zinātu, ka kukaiņi ir?), Tad nāk logā.
Mana draudzene, protams, nepatīk viņiem, bet par laimi uz zirnekļiem viņa terrified lidot kukaiņi, lai tās palikt.

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old Oktobris 8, 2007, 15:52
Donors Group

Default Spiders

Daži no šiem geezers ir liels though. Un man ir liels.

Nākamreiz man Biggy, I'm gonna post to ar tai blakus monētu par skalu.

Ha! Tikko bija nosey pie lassy un viņa peeking out sākot no mazāk kā sega tikai ar viņas plaši acis rāda (got no darba pirms stundas un jau ir atraduši 3).

-Kanoakavirus
Old 19 oktobris 2007, 08:43
Donors Group

Default Spiders

Haha, man ir ideāls risinājums Jūsu wee problēmu, lai gan es neesmu pārliecināts, kā savu līgavaini reaģēs uz to ...

Vai esat kādreiz uzskatīja Lugšanas Mantis "? Discrete slepkavas, vērojot viņus nogalināt un ēst kaut ko, kamēr tas vēl ir dzīvs ir vairāk, nekā apmierināt ... Es domāju Im nav sērijveida slepkava vai neko, bet reizēm, kad īpaši stressfull telefona zvanu BT Man patīk sēdēt un iedomāties thats me nepieredzējis dzīvības sulas no zvērs, kas ir BT!

Nē Nē, par to nopietni stuff tagad ... Vai esat mēģinājuši padarīt piemērs, viens no tiem? Varbūt, ja jūs nogalina pāris un karājās viņiem stūrī griestu vai mēģiniet rakstot aizskarošu piezīmi, kur Jūs pēdējo reizi redzēju vienu ... Renov vienmēr ir laba ideja, uzzināt, kas padara tos atzīmēt ... Ja būtu līdzīga problēma daži dīvaini meklē bugs manā vecā dzīvoklī, man bija daži īpaši maz brošūras, kas saka, ka tur bija tropu kūrortā bugs tieši blakus durvīm ... strādāja burvība
Old 19 oktobris 2007, 17:32
Donors Group

Default Spiders

Es esmu pie zaudējumiem, kā veikt šo Dougie.

Taču to nepieņēma mani

-Kanoakavirus
Old 19 oktobris 2007, 22:02
Loceklis

Default Spiders

Vieglākais lieta to darīt ir nozvejas viņiem kaut kāda veida tvertne, kas ir vāks. Tad paņemt līdzi no sava mājas kaut kur un vienkārši atbrīvot viņus. Tās Aren `t gatavojas apnikt kājām vairāk kā dažas kuģu būvētavas atpakaļ uz savām mājām lol.

Regards Howard.
Old 22 oktobris 2007, 01:19
Donors Group

Default Spiders

Kas? Vai jūs crazy Howard?! Havent esat kādreiz redzējis nevienu Pixar filmas? Tas ir tieši tas notiek, tikai tad viņi padara filmu par to un jums, kas iespējams, būs slikti puisis un pasaule pagriežas pret jums! No No Alex, pielīmējiet ar nogalināšanu, vienmēr uzvarētājs ...
Old 22 oktobris 2007, 10:37
Loceklis

Default Spiders

Kaķi, kam nogalināšana lielāku zirnekļi, mūsu's izmantot, lai risinātu tos visu laiku.

Tomēr tagad kaķi ir miruši lielie buggers ir atgriezušies.
Old Marts 20, 2008, 07:38
Donors Group

Default Spiders

man bija zirneklis manā istabā 4 dienas atpakaļ, tā bija tik liels, jūs varētu dzirdēt pieskaroties sienas, jo tā gāja.
Man atgādināja to ar manu kurpi diezgan grūti, un tas samazinājās līdz grīdai, tā ir tik liela tā izdzīvoja krāns, kas sasmalcina normālu zirnekli un tā scurried prom, es atklāju, ka vakar vakarā miris aiz mana tv un mēra tā, izstieptas tā bija aptuveni divas £ 2 monētas garums bija bieza un melnas dusmas briesmīgs. ja es jums id izvirzīti nežēlību uz vienu pusi un nogalināt tos, pirms viņiem iespēju vairoties.
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.