rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Pająki

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 października 2007, 15:23
Grupa dawcy

Odkąd wprowadziliśmy się do nowego domu I'm hearing co najmniej 10 krzyki ...... dzień i znaleźć co najmniej 10 pająków dni.

Wiem, że jesteś pająki domu. Rozumiem, że umieszczenie ich poza tylko powoduje ich ponownego ukierunkowania się i przetaczać się z powrotem, ale jaka "ING piekła mogę z nimi zrobić.

Z tego co czytałem na niektórych forach, spraye nie działają, Conkers nie działają, a nie elektronicznej gizmos ing work!

Nie chcę zabijać Little Dudes, którą po prostu, że jest okrutna ... chyba dostanę kota i pozwolić mu zrobić to . Czy praca kota? Czy sezonowe?

Co będziesz pracować? Narzeczony nie może Bloomin "Sleep Now. Trzyma spodziewa się obudzić jeden patrzył na nią. Nawet zaczynam się, że subtelne trochę mrowienie / grzybica dostać.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 8 października 2007, 15:38
Administrator Group

Zdecydowanie sezonowych, mam je w moim pokoju o tej porze roku.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 października 2007, 15:46
Grupa dawcy

Tak znikną gdy robi się chłodniej.
Osobiście miłości spiders.Right teraz są 4 w mojej sypialni, że widzę.
Myślę, że przyciąga do światła (a może są one wystarczająco inteligentny, aby wiedzieć, że owady są?), A następnie wejść do okna.
Moja dziewczyna oczywiście nie lubi ich, ale na szczęście dla pająków ona jest przerażona latających owadów, więc pozostają one.

My System: Krlll

Procesor (y):
Intel Q9550@4.33Ghz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamięć RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Karta graficzna (y):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 pań)
Karta dźwiękowa:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
Kilka lol 1650GB oddanych
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chłodzenie:
Tuniq Tower 120
Sieć / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (y):
Acer 22 "widescreen
Operating System (-y):
Vista x64 Ultimate
Old 8 października 2007, 15:52
Grupa dawcy

Niektóre z tych Geezers duże though. I mam tu na myśli duże.

Next time I get biggy, I'm gonna go po monety do skali obok niej.

Ha! Po prostu miał nosey na Lassy a ona zerkające spod kołdry, tylko z szeroko oczy pokazano (ale w wyniku prac godzin temu i już znalazła 3).

-Kanoakavirus
Old 19 października 2007, 08:43
Grupa dawcy

Haha, mam idealne rozwiązanie do wee problem, choć nie jestem pewien, jak się narzeczonego zareagowałby na to ...

Czy kiedykolwiek za Praying Mantis "? Killers dyskretna, oglądając je zabić i zjeść coś, podczas gdy wciąż żyje jest więcej niż zadowalające ... to znaczy Im nr seryjny morderca, albo nic, ale czasem po szczególnie stressfull telefon BT lubię usiąść i wyobrażać sobie thats me ssania soki życia z bestia czyli BT!

Nie, nie, na poważne rzeczy teraz ... Czy próbowali podejmowania przykład jednego z nich? Może gdybyś zabił para i zawiesił je z rogu sufitu, lub spróbować napisać obraźliwe uwagi w którym ostatnio widział jeden ... Recon jest zawsze dobrym pomysłem, dowiedzieć się, co czyni je zaznaczyć ... Gdyby podobny problem z jakimś dziwnym błędów patrząc w moje stare mieszkanie, miałem pewne szczególne trochę ulotek się mówiąc, że nie było tropikalny do błędów tylko obok ... pracował urok
Old 19 października 2007, 17:32
Grupa dawcy

Jestem w rozterce, jak podjąć tę Dougie.

Ale to nie mnie

-Kanoakavirus
Old 19 października 2007, 22:02
Członek grupy

Najłatwiej jest je złapać w jakimś pojemniku, który posiada pokrywę. następnie podejmuje je z dala od domu, gdzieś i po prostu je zwolnić. They aren `t going to bother pieszo więcej niż kilka metrów z powrotem do domu lol.

Uważa Howard.
Old 22 października 2007, 01:19
Grupa dawcy

Co?? Are you crazy Howard! Miałaś kiedykolwiek widziałem żadnego Pixar movies? Thats co dokładnie dzieje się tylko wtedy zrobić film o tym, a otrzymamy wykonane jest złym facetem i świat obraca przeciwko Tobie! No, No, Alex, trzymać się ich zabijać, zawsze zwycięzcą ...
Old 22 października 2007, 10:37
Członek grupy

Koty korzystających zabijania większych pająków, nasz jest używany do walki z nimi cały czas.

Teraz jednak, koty padły wielkie buggers wrócili.
Old 20. marca 2008, 07:38
Grupa dawcy

Miałem pająków w moim pokoju 4 dni temu, to był tak wielki, słychać stukanie w ścianę, to chodził.
I posmakował jej bucie dosyć trudne i spadła na ziemię, był tak wielki, że przeżył dotknij, że zmiażdży normalnego pająka i poruszały dalej, znalazłem go wczoraj wieczorem martwe za moim tv i zmierzył ją, wyciągnął go było około dwóch funtów monety 2 długości było gęste czarne i wściekłości straszne. If I Was You id umieścić okrucieństwa na bok i po prostu je zabić, zanim mieli okazję do powtórzenia.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.