![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odkąd wprowadziliśmy się do nowego domu I'm hearing co najmniej 10 krzyki ...... dzień i znaleźć co najmniej 10 pająków dni. Wiem, że jesteś pająki domu. Rozumiem, że umieszczenie ich poza tylko powoduje ich ponownego ukierunkowania się i przetaczać się z powrotem, ale jaka "ING piekła mogę z nimi zrobić.![]() Z tego co czytałem na niektórych forach, spraye nie działają, Conkers nie działają, a nie elektronicznej gizmos ing work!Nie chcę zabijać Little Dudes, którą po prostu, że jest okrutna ... chyba dostanę kota i pozwolić mu zrobić to . Czy praca kota? Czy sezonowe?Co będziesz pracować? Narzeczony nie może Bloomin "Sleep Now. Trzyma spodziewa się obudzić jeden patrzył na nią. Nawet zaczynam się, że subtelne trochę mrowienie / grzybica dostać.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdecydowanie sezonowych, mam je w moim pokoju o tej porze roku.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak znikną gdy robi się chłodniej.
Osobiście miłości spiders.Right teraz są 4 w mojej sypialni, że widzę. Myślę, że przyciąga do światła (a może są one wystarczająco inteligentny, aby wiedzieć, że owady są?), A następnie wejść do okna. Moja dziewczyna oczywiście nie lubi ich, ale na szczęście dla pająków ona jest przerażona latających owadów, więc pozostają one. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Niektóre z tych Geezers duże though. I mam tu na myśli duże. Next time I get biggy, I'm gonna go po monety do skali obok niej. Ha! Po prostu miał nosey na Lassy a ona zerkające spod kołdry, tylko z szeroko oczy pokazano (ale w wyniku prac godzin temu i już znalazła 3).
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Haha, mam idealne rozwiązanie do wee problem, choć nie jestem pewien, jak się narzeczonego zareagowałby na to ... Czy kiedykolwiek za Praying Mantis "? Killers dyskretna, oglądając je zabić i zjeść coś, podczas gdy wciąż żyje jest więcej niż zadowalające ... to znaczy Im nr seryjny morderca, albo nic, ale czasem po szczególnie stressfull telefon BT lubię usiąść i wyobrażać sobie thats me ssania soki życia z bestia czyli BT! Nie, nie, na poważne rzeczy teraz ... Czy próbowali podejmowania przykład jednego z nich? Może gdybyś zabił para i zawiesił je z rogu sufitu, lub spróbować napisać obraźliwe uwagi w którym ostatnio widział jeden ... Recon jest zawsze dobrym pomysłem, dowiedzieć się, co czyni je zaznaczyć ... Gdyby podobny problem z jakimś dziwnym błędów patrząc w moje stare mieszkanie, miałem pewne szczególne trochę ulotek się mówiąc, że nie było tropikalny do błędów tylko obok ... pracował urok
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Jestem w rozterce, jak podjąć tę Dougie. ![]() Ale to nie mnie
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Najłatwiej jest je złapać w jakimś pojemniku, który posiada pokrywę. następnie podejmuje je z dala od domu, gdzieś i po prostu je zwolnić. They aren `t going to bother pieszo więcej niż kilka metrów z powrotem do domu lol. Uważa Howard. |
|
| |||
| |||
| Co?? Are you crazy Howard! Miałaś kiedykolwiek widziałem żadnego Pixar movies? Thats co dokładnie dzieje się tylko wtedy zrobić film o tym, a otrzymamy wykonane jest złym facetem i świat obraca przeciwko Tobie! No, No, Alex, trzymać się ich zabijać, zawsze zwycięzcą ...
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Koty korzystających zabijania większych pająków, nasz jest używany do walki z nimi cały czas. Teraz jednak, koty padły wielkie buggers wrócili. |
|
| |||
| |||
| Miałem pająków w moim pokoju 4 dni temu, to był tak wielki, słychać stukanie w ścianę, to chodził. I posmakował jej bucie dosyć trudne i spadła na ziemię, był tak wielki, że przeżył dotknij, że zmiażdży normalnego pająka i poruszały dalej, znalazłem go wczoraj wieczorem martwe za moim tv i zmierzył ją, wyciągnął go było około dwóch funtów monety 2 długości było gęste czarne i wściekłości straszne. If I Was You id umieścić okrucieństwa na bok i po prostu je zabić, zanim mieli okazję do powtórzenia. |