mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Păianjenii

Reply

Thread Tools
Old 8 octombrie 2007, 15:23
Grupul de donator

Default Păianjenii

De cand ne-am mutat in casa noua I'm şedinţei de cel puţin 10 ţipetele ...... o zi şi de a găsi cel puţin 10 paianjeni pe zi.

Stiu ca ei 'păianjeni casa. Înţeleg că punerea lor în afara doar le provoacă se reorienteze şi se rostogoli înapoi, dar, în ceea ce 'dracu ING pot să fac în legătură cu acestea.

Din ceea ce am citit pe unele forumuri de spray-uri nu funcţionează, conkers nu funcţionează, precum şi Gizmos electronice nu se ING locul de muncă!

Nu vrei să-l omoare pe dudes mic, că ar fi la fel de crud ... excepţia cazului în care I a lua o pisică şi lasă-l / o fac . Va o lucrare pisică? Este de sezon?

Ce vom locul de muncă? Logodnicul nu poate Bloomin 'dormi acum. Ea ţine aşteptam să vă treziţi cu o uită la ea. Chiar am început pentru a obţine că furnica puţin subtilă / mâncărime tu a lua.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 8 octombrie 2007, 15:38
Administrator Group

Default Păianjenii

Categoric sezoniere, I a lua-le în camera mea această perioadă a anului.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 8 octombrie 2007, 15:46
Grupul de donator

Default Păianjenii

Da, ele vor dispărea atunci când devine mai rece.
Eu personal iubesc spiders.Right acum acolo sunt 4 în dormitorul meu cu care să pot vedea.
Cred că acestea sunt atrase de lumina (sau, poate, acestea sunt destul de destept sa stii ca insectele sunt?), Apoi vin în fereastra.
Prietena mea, desigur, le displace, dar, din fericire pentru antene ea este îngrozit de insecte care arborează astfel încât acestea să rămână.

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Old 8 octombrie 2007, 15:52
Grupul de donator

Default Păianjenii

Unele dintre aceste geezers sunt mari, totuşi. Şi eu mă refer mare.

Next time I a lua un BIGGY, I'm gonna post-l cu o monedă de lângă ea pentru scară.

Ha! Doar a avut o nosey la lassy şi ea a trage cu ochiul lui de sub plapuma doar cu ochii ei larg Rezultate (luat de la locul de muncă într-o oră în urmă şi a găsit deja 3).

-Kanoakavirus
Old 19 octombrie 2007, 08:43
Grupul de donator

Default Păianjenii

Haha, am soluţia perfectă pentru problema dvs. Wee, deşi eu nu sunt sigur cum logodnicul dumneavoastră s-ar reacţiona la ea ...

Te-ai gândit vreodată Praying Mantis "? Ucigaşi Discrete, privindu-le ucide şi a mânca ceva în timp ce este încă în viaţă este mai mult decât satisfacerea ... vreau sa spun Im nici un criminal în serie sau nimic, dar uneori, după ce un telefon deosebit de stressfull la BT-mi place să stau pe spate şi imagina thats-mi sugi sucuri de viaţă din bestia care este BT!

Nu, nu, pe la chestii serioase acum ... Aţi încercat a face un exemplu de unul din ei? Poate, dacă ai omorât un cuplu şi spânzuraţi ei de la colţ de tavan, sau încearcă să scrii o o observaţie ofensivă în cazul în care aţi vazut ultima data un ... Recon este întotdeauna o idee bună, afla ce le face să bifaţi ... Am avut o problemă similară cu unele bug-uri ciudate caută în vechiul meu apartament, am avut nişte broşuri speciale redus de a spune că a existat o staţiune tropicale pentru bug-uri doar next door ... lucrat un farmec
Old 19 octombrie 2007, 17:32
Grupul de donator

Default Păianjenii

Eu sunt la o pierdere la cum să luaţi acest Dougie.

Dar a făcut-o face eu

-Kanoakavirus
Old 19 octombrie 2007, 22:02
Grupul de stat

Default Păianjenii

Cel mai uşor lucru să faceţi este să-i prindă într-un fel de container care are un capac. apoi, ia-le departe de casa ta undeva si pur si simplu de presă al acestora. Ei nu-i `t de gând să deranjez mersul pe jos mai mult de câţiva metri înapoi la lol dvs. de casa.

Regards Howard.
Old 22 octombrie 2007, 01:19
Grupul de donator

Default Păianjenii

Ce??? Howard Eşti nebun?! Havent Ai văzut vreodată orice filme Pixar? Thats exact ceea ce se întâmplă, numai atunci cand fac un film despre el si ai sa făcut a fi tipul rău şi lumea se întoarce împotriva ta! Nu Alex Nu, stick cu uciderea ei, întotdeauna un castigator ...
Old 22 octombrie 2007, 10:37
Grupul de stat

Default Păianjenii

Pisici care beneficiază de ucidere păianjeni mai mari, nostru utilizate pentru a aborda-le tot timpul.

Cu toate acestea, acum pisici au murit buggers mari s-au întors.
Old 20 martie 2008, 07:38
Grupul de donator

Default Păianjenii

Am avut un păianjen în camera mea 4 zile în urmă, a fost atat de mare, ai putea auzi atingând pe perete, aşa cum a intrat.
Am smacked-o cu pantoful meu destul de greu şi a scăzut la podea, a fost atat de mare, aceasta a supravieţuit un robinet care ar zdrobi un păianjen normala si scurried departe, am găsit-o azi-noapte mort în spatele My TV şi a măsurat-o, întinse ea a fost de aproximativ 2 lire două monede în lungime a fost neagră groasă şi Fury oribil. în cazul în care am fost tu ID-ul pus cruzime la o parte şi chiar ucide-le înainte de a avea şansa de a se reproduce.
Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.