menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Pavúky

Reply

Thread Tools
Old 8 októbra 2007, 15:23
Darcu Skupina

Od tej doby sme sa presťahovali do nového domu počujem výkriky najmenej 10 dní ...... a nájdenie aspoň 10 pavúky deň.

Viem, že ste dom pavúky. Chápem, že ich uvedenie spôsobí len mimo nich re-orientovať a kotúľať späť, ale to, čo 'ing sakra môžem o nich.

Z toho, čo som čítal na niektorých fórach spreje nefungujú, conkers nefungujú, a elektronické Gizmos nie ing work!

Nechcú zabiť malé dudes, že práve je krutý ..., ak mám mačku a nechať ho urobiť . Mačka bude fungovať? Je to sezónne?

Čo si prácu? Ženích nemôže Bloomin 'spať. Stále sa čaká na prebudenie až jeden zíza na ňu. Dokonca som si, že začínam trochu jemné pichanie / svrbenie dostanete.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 8 októbra 2007, 15:38
Administrátor Skupina

Rozhodne sezónne, dostanem sa vo svojej izbe v tomto ročnom období.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 októbra 2007, 15:46
Darcu Skupina

Jasne, že zmizne, keď sa ochladí.
Ja osobne som rád spiders.Right teraz tam sú 4 v mojej spálni, že vidím.
Myslím si, že sú priťahované k svetla (alebo možno práve oni sú dosť bystrí na to, aby vedeli, že hmyz je?), Potom príde v okne.
Moja priateľka samozrejme nemá rád, ale je našťastie pre pavúky ona sa bojí lietania hmyzu takže pobyt.

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 8 októbra 2007, 15:52
Darcu Skupina

Niektoré z týchto geezers sú veľké ale. A mám na mysli veľké.

Nabudúce sa dostanem biggy, I'm gonna post it s mincu vedľa neho na stupnici.

Ha! Práve zvedavý na lassú a ona pokukování spod prikrývky len s jej široké oči ukazujúci (nastúpil z práce pred hodinou a už našiel 3).

-Kanoakavirus
Old 19 októbra 2007, 08:43
Darcu Skupina

Haha, mám skvelé riešenie pre váš malý problém, aj keď si nie som istý, ako váš snúbenec zareagujú na to ...

Už ste niekedy považovaná za Praying Mantis '? Diskrétny vrahovia, pozoroval je zabíjať a jesť niečo, keď je ešte nažive, je viac ako vyhovujúce ... myslím Im žiadny masový vrah alebo nič, ale niekedy, najmä potom, čo stressfull zavolal BT by som sedieť a predstavte si, to je mi sanie život šťavy zo zvieraťa, ktoré je BT?

Nie, na vážne veci teraz ... Have you tried aby príklad jedného z nich? Možno keby si zabil pár a zavesil je z rohu stropu, alebo skúsiť nahrať urážlivé poznámky, kde ste naposledy videli, ako jeden ... Recon je vždy dobrý nápad, zistiť, čo robí je zaškrtnúť ... Keby podobný problém sa nejaké podivné hľadať chyby v mojom starom byte, som mal nejaké špeciálne letáky sa niečo povedať, že tam bol tropický resort chýb tesne vedľa ... pracoval kúzlo
Old 19 októbra 2007, 17:32
Darcu Skupina

Som na rozpakoch, ako to urobiť, aby Dougie.

Ale stalo sa mi

-Kanoakavirus
Old 19 októbra 2007, 22:02
Člen Skupina

Najjednoduchšie, je chytiť do nejakej nádoby, ktorá má veko. potom si ich od svojho domu niekde a jednoducho ich prepustila. Oni že jo `t bude obťažovať chôdze viac ako pár metrov späť do svojho domu lol.

Ide Howard.
Old 22 októbra 2007, 01:19
Darcu Skupina

Čo?? Zbláznil si Howard?! Prístav ste niekedy videli všetky filmy Pixaru? To je presne to, čo sa stane, až potom sa natočiť film o nej a dostanete sa von, aby sa zlý človek a svet sa obráti proti vám! Nie Alex, držte sa zabíjať je vždy víťaz ...
Old 22 októbra 2007, 10:37
Člen Skupina

Mačky sa teší väčšej zabíjanie pavúkov, je náš použité na riešenie je po celú dobu.

Avšak teraz mačky uhynulo veľké obťažuje sa vrátili.
Old 20. marca 2008, 07:38
Darcu Skupina

som mal pavúka v mojej izbe 4 dni, to bol tak veľký, bolo počuť, kliknutím na stenu, pretože chodil.
Plácl som ho s mojím docela ťažké topánky a spadnú na zem, to bola tak veľká, že prežila kohútika, ktorá rozdrví normálne pavúk a odbehol preč, našiel som včera večer mŕtveho za mojím programom a zmeral ju, natiahla sa bolo asi dve mince 2 libry na dĺžku to bolo hustý čierny a hrozný hnev. keď som si dal id krutosti na jednej strane a len zabiť, ako dostanú šancu na reprodukciu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.