мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Спидерс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. Сеп 2007, 15:23
Донаторска Група

Откако смо се уселили у нову кућу сам слух врисак најмање 10 дана ...... и проналажењу најмање 10 паука дан.

Знам да си дом паука. Јасно ми је да их једноставно стављајући испред њих изазива поново оријентише себе и котрљати се у назад, али шта 'Инг пакао могу да урадим за њих.

Из онога што сам прочитао на неким форумима спрејеви не раде, цонкерс не раде, а не електронски Гизмос Инг посао!

Не желите да убије мало дудес, да бих се само окрутно ... ако добијем мачке и нека му то . Хоће ли мачка ради? Да ли је то сезонски?

Шта ћемо радити? Вереник не може блоомин 'спавају сад. Она стално очекујући да се пробудиш једне буљи у њу. Чак и сам почиње да се то мало суптилније Пецкање / свраб добијате.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 8. Сеп 2007, 15:38
Администратор Гроуп

Дефинитивно сезона, ја их у мојој соби у ово доба године.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 8. Сеп 2007, 15:46
Донаторска Група

Да ће нестати када постаје хладније.
Ја лично волим спидерс.Ригхт сада постоје 4 у мојој спаваћој соби да видим.
Мислим да су привлачи светлости (или мозда они су довољно паметни да знају да су инсекти), онда долазе у прозору.
Моја пријатељица, наравно, њих не допада, али срећом за паука она је уплашена летећих инсеката тако да остане.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 8. Сеп 2007, 15:52
Донаторска Група

Неке од ових геезерс иако су велики. И то значи велика.

Следећи пут ћу добити биггы, ја ӕу га пост са новчићем поред ње за скалу.

Ха! Само је њушкало у лассы и она пеекинг се под јорган са само јој очи широким показује (имам у раду од пре сат времена и већ нашао 3).

-Каноакавирус
Old 19. Сеп 2007, 08:43
Донаторска Група

Хаха, ја сам савршено решење за ваше проблеме тренутак, али нисам сигуран како ће реаговати ваш вереник то ...

Да ли сте икада сматрати Праыинг Мантис? Дискретне убице, гледајући их убити и јести нешто док је још жив је више него задовољавајући ... Мислим Им не серијски убица или ништа, али понекад, нарочито после стрессфулл телефонски позив АК волим да седнете и замислите тај мене сиса живот сокови од звери која је АК!

Не Не, на озбиљне ствари сада ... Да ли си покушао што пример једне од њих? Можда, ако сте убили пар и њих је висио из угла плафон, или покушајте писање офанзиву примедбу где сте последњи пут видели један ... Рецон је увек добра идеја, сазнати шта их чини ... Да је крпељ сличан проблем са неким чудно гледа грешке у мом старом стану, ја сам имала неке посебне мало летака је рекао да је тропско место за грешке одмах поред врата ... радио шарм
Old 19. Сеп 2007, 17:32
Донаторска Група

Ја сам у губитку како да направите тај Доугие.

Али није ми

-Каноакавирус
Old 19. Сеп 2007, 22:02
Мембер Гроуп

Најлакши ствар је да их ухвати у неку посуду која има поклопац. онда их негде далеко од своје куће и једноставно их отпустите. Арен `Т они ће гњавити ходање више од неколико метара назад у своју кућу ЛОЛ.

Регардс Хоуард.
Old 22. Сеп 2007, 01:19
Донаторска Група

Шта? Јеси ли луд Хауард! Хавент икада видели било Пиксар филмове! Тхатс тачно шта се дешава, само онда направи филм о томе и појавиће се да буде лош момак и свет се окреће против вас! Не Не Алекс, држати их убија, увек победник ...
Old 22. Сеп 2007, 10:37
Мембер Гроуп

Мачке уживају убијање већег паука, наше је да их ухвате у коштац користи све време.

Међутим, сада мачке имају умро велики буггерс су се вратили.
Old 20. март 2008, 07:38
Донаторска Група

Имао сам паука у мојој соби пре 4 дана, то је тако велика да може да чује куцкање на зид као што је ходио.
Смацкед сам га са мојим ципелама прилично тешко и пала на под, тако је велика преживела славине да би сломили нормалан паук и даље сцурриед, Нашао сам га синоӕ мртва иза тв и измери га разапе га је око два килограма кованица 2 дужине је густа црна и беса страшно. Ако сам вам ставити ИД окрутност на једну страну и само их убити пре него што добијете прилику да се репродукују.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц