![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Откако смо се уселили у нову кућу сам слух врисак најмање 10 дана ...... и проналажењу најмање 10 паука дан. Знам да си дом паука. Јасно ми је да их једноставно стављајући испред њих изазива поново оријентише себе и котрљати се у назад, али шта 'Инг пакао могу да урадим за њих.![]() Из онога што сам прочитао на неким форумима спрејеви не раде, цонкерс не раде, а не електронски Гизмос Инг посао!Не желите да убије мало дудес, да бих се само окрутно ... ако добијем мачке и нека му то . Хоће ли мачка ради? Да ли је то сезонски?Шта ћемо радити? Вереник не може блоомин 'спавају сад. Она стално очекујући да се пробудиш једне буљи у њу. Чак и сам почиње да се то мало суптилније Пецкање / свраб добијате.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дефинитивно сезона, ја их у мојој соби у ово доба године.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ће нестати када постаје хладније.
Ја лично волим спидерс.Ригхт сада постоје 4 у мојој спаваћој соби да видим. Мислим да су привлачи светлости (или мозда они су довољно паметни да знају да су инсекти), онда долазе у прозору. Моја пријатељица, наравно, њих не допада, али срећом за паука она је уплашена летећих инсеката тако да остане. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| Неке од ових геезерс иако су велики. И то значи велика. Следећи пут ћу добити биггы, ја ӕу га пост са новчићем поред ње за скалу. Ха! Само је њушкало у лассы и она пеекинг се под јорган са само јој очи широким показује (имам у раду од пре сат времена и већ нашао 3).
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Хаха, ја сам савршено решење за ваше проблеме тренутак, али нисам сигуран како ће реаговати ваш вереник то ... Да ли сте икада сматрати Праыинг Мантис? Дискретне убице, гледајући их убити и јести нешто док је још жив је више него задовољавајући ... Мислим Им не серијски убица или ништа, али понекад, нарочито после стрессфулл телефонски позив АК волим да седнете и замислите тај мене сиса живот сокови од звери која је АК! Не Не, на озбиљне ствари сада ... Да ли си покушао што пример једне од њих? Можда, ако сте убили пар и њих је висио из угла плафон, или покушајте писање офанзиву примедбу где сте последњи пут видели један ... Рецон је увек добра идеја, сазнати шта их чини ... Да је крпељ сличан проблем са неким чудно гледа грешке у мом старом стану, ја сам имала неке посебне мало летака је рекао да је тропско место за грешке одмах поред врата ... радио шарм
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ја сам у губитку како да направите тај Доугие. ![]() Али није ми
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Најлакши ствар је да их ухвати у неку посуду која има поклопац. онда их негде далеко од своје куће и једноставно их отпустите. Арен `Т они ће гњавити ходање више од неколико метара назад у своју кућу ЛОЛ. Регардс Хоуард. |
|
| |||
| |||
| Шта? Јеси ли луд Хауард! Хавент икада видели било Пиксар филмове! Тхатс тачно шта се дешава, само онда направи филм о томе и појавиће се да буде лош момак и свет се окреће против вас! Не Не Алекс, држати их убија, увек победник ...
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| Мачке уживају убијање већег паука, наше је да их ухвате у коштац користи све време. Међутим, сада мачке имају умро велики буггерс су се вратили. |
|
| |||
| |||
| Имао сам паука у мојој соби пре 4 дана, то је тако велика да може да чује куцкање на зид као што је ходио. Смацкед сам га са мојим ципелама прилично тешко и пала на под, тако је велика преживела славине да би сломили нормалан паук и даље сцурриед, Нашао сам га синоӕ мртва иза тв и измери га разапе га је око два килограма кованица 2 дужине је густа црна и беса страшно. Ако сам вам ставити ИД окрутност на једну страну и само их убити пре него што добијете прилику да се репродукују. |