![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beri biz 10, en az bir gün ...... çığlıklar ve en az 10 örümcekler bir gün bulma işitme kulüpler yeni eve taşındı. Onların evi örümcekler biliyorum. Bunun dışında sadece onları yeniden kendilerini yönlendirmek nedenleri ve fakat arka tekerlek koyarak onları anlamak ne 'Ben onları yapabilirim ing cehenneme.![]() I don't work bazı forumlarda spreyler ne okudum itibaren Conkers ve çalışmıyor elektronik Gizmos don't iş ing!Küçük dudes öldürmek için, bu sadece zalim olur ... yapana bir kedi olsun ve ona izin istemiyor musunuz / onu bunu . Bir kedi çalışır mı? Mevsimlik mi?Ne iş yapacağız? Nişanlı şimdi uyku bloomin olamaz. Diye uyanmak kadar bir bakan için ona bekliyoruz tutar. Ben bile bu ince küçük sızlamak almak başında kulüpler / almak sen kaşıntı.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kesinlikle mevsimlik, onları odama Yılın bu zamanında olsun.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet onlar ne zaman soğuk olur kaybolacaktır.
Şahsen spiders.Right şimdi 4 yatak odamda ben görebiliyorum vardır seviyorum. Sanırım ışık (veya belki de yeterince zeki olan bu böcekler var?) Sonra pencerede gelmek bilmek çekici olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kalmak elbette Kız arkadaşım ama neyse o böcekler uçan dehşete düşmektedir örümcekler onları hoşlanmamaktadır. Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Bazı geezers se bile büyük. Ve büyük demek öyle. Bir dahaki sefere Biggy olsun, ben ölçeği için bir madeni para o yanında post it gonna. Ha! (Bir saat önce çalışma ve var Sadece lassy bir meraklı vardı ve o sadece onu geniş gözleri gösteren yorganın altından dışarı Bakmak zaten 3 bulundu).
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Haha, senin çiş sorununa mükemmel bir çözüm var, gerçi nasıl Fiance buna tepki vereceğini emin değilim ... Hiç Praying Mantis kabul mu? Ayrık katiller, onları öldürmek izlemek ve bir şey iken, hala hayatta yemek tatmin edici fazla olması ... Yani Im seri katil veya hiçbir şey, ama bazen, BT geri oturup beni emme thats hayal gibi bir özellikle stresli telefon sonra Canavarın bu BT olan hayat suyu dışarı! Hiçbir ciddi şeyler yok, üzerinde şimdi ... bunlardan birini örnek verme denediniz mi? Belki bir çift öldürdü ve tavan köşe, bunların asılı veya saldırgan sözler yazmaya çalıştığınızda nereye sonuncusu ... Recon her zaman iyi bir fikir, ne onları kene yapar bulmak ... görmüştük benzer bir sorunu vardı bazı tuhaf görünümlü böcek eski düz, bazı özel küçük broşürler vardı ile orada hata hemen yanındaki kapı için tropik tatil olduğunu söyleyerek yaptı ... bir çekicilik çalıştı
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bir zararına nasıl çekmek için kulüpler bu Dougie. ![]() Ama yaptı bana
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Yapmak en kolay şey konteynerin bir kapağa sahip bir tür onları tutmak. sonra, uzak evinizi bir yerden almak ve onları sadece onları serbest bırakın. Onlar `t birkaç metre geri evinize lol daha fazla yürüme rahatsız edecek mi. Howard Saygılar. |
|
| |||
| |||
| Ne?? Delirdin Howard misiniz?! Sen Havent Hiç Pixar film gördün mü? Hakkında o ve sen kötü adam ve dünya için yapılmış olsun Thats tam olarak ne olur, ancak o zaman bir film yapmak size karşı dönüyor! No, No, Alex, her zaman bir kazanan onları öldürmekle sopa ...
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| Cats büyük örümcek öldürmek tadını çıkarırken, bizim her zaman bunları çözmek için kullanılır. Ancak, şimdi kediler büyük buggers ölmüş geri döndü. |
|
| |||
| |||
| olarak yürüdü odamda 4 gün önce, böylece duvara dokunarak duyabiliyordu büyük bir örümcek vardı. Ben oldukça sert ayakkabı ile smacked ve yere düştü, o kadar bir normal bir örümcek ezmek istiyorsunuz dokunun ve uzak scurried hayatta büyüktü, ben dün gece benim tv arkasında ölü buldum ve ölçülen, uzanmış o uzunluğu yaklaşık iki £ 2 sikke olarak kalın siyah öfke korkunçtu. eğer i olduğumu id bir yana ve zulüm koymak önce şansı çoğaltmak olsun onları öldürürüm. |