![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
З тих пір, як ми переїхали в новий будинок, я чую щонайменше 10 криків день ...... і знайти щонайменше 10 павуків на день.
Я знаю, що вони вдома павуків. Я розумію, що покласти їх за межі лише призводить до їх переорієнтації собі і котити назад, але в те, що 'Ing пеклі я можу зробити.![]() З того, що я читав на деяких форумах аерозолі не працюють, дитяча гра 'каштани не працюють, і електронних штучки не Ing роботу!Чи не хочу, щоб убити мало хлопців, що б бути просто жорстоким ... якщо я отримую кішку і дайте йому це зробити . Чи буде кішка роботу? Це сезонний характер?Що будете працювати? Наречений не може паршива 'спати. Вона весь час очікуючи дзвінка до одного дивлячись на неї. Навіть я починаю що тонка трохи тремтіти / свербіж ви отримаєте.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Визначено сезонних, я їх у своїй кімнаті в цей час року.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Та вони зникнуть, коли стає прохолодніше.
Особисто я люблю spiders.Right зараз є 4 в моєї спальні, що я бачу. Я думаю, що вони тягнуться до світла (або, може бути, вони досить розумні, щоб знати, що комахи?), Потім приходять у вікно. Моя подруга, звичайно, любить їх, але, на щастя для павуків вона в жаху від літаючих комах, тому вони залишаються.
Моя система: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
Деякі з цих діда, хоча великі. І я хочу сказати велике.
Наступного разу я отримую Biggy, I'm Gonna розмістити його з монету поруч для масштабу. Ха! Тільки що пронозливий на lassy і вона визирнула з-під ковдри тільки з її широко розкритих очах Показано (GOT з роботи годину тому і вже знайшов 3).
|
|||
|
|||
|
Ха-ха, я ідеальне рішення для вашої Wee проблема, хоча я не впевнений, як ваш наречений буде реагувати на це ...
Чи виникали у Вас "Богомол"? Дискретні вбивці, спостерігаючи за їх убити і з'їсти що-небудь, поки вона ще жива більш задовольняє ... Я маю на увазі Їм не серійний вбивця, або нічого, але іноді, після особливо stressfull телефонного дзвінка в БТ я люблю сидіти склавши руки і представити Thats мені смоктати життя соки з худоби, який БТ! Ні Ні, на серйозні речі зараз ... Ви пробували рішень приклад одного з них? Може бути, якщо ви вбили пару і повісив у кутку стелі, або спробувати написати образливе зауваження, де ви в останній раз бачив одного ... Recon завжди гарна ідея, з'ясувати, що ними рухає ... мав аналогічні проблеми з деякою дивної помилки в моїй старій квартирі, у мене були спеціальні листівки мало що зроблено було тропічний курорт для помилок просто поруч ... працювали чарівність
|
|||
|
|||
|
Я в розгубленості, як піти на цей Дуги.
![]() Але він мене
|
|||
|
|||
|
Простіше за все зробити, це зловити їх у свого роду контейнер з кришкою. Потім, забрати їх з дому кудись і просто звільнити їх. Вони Арен `T стану ходьба більш ніж на кілька ярдів тому до вашого будинку LOL.
Regards Говард. |
|
|
|||
|
|||
|
Що?? Ти з розуму зійшов Говард?! Гавань ви коли-небудь бачив Pixar кіно? Thats, що саме відбувається, тільки тоді вони зробити фільм про це, і ви отримаєте виробили поганий хлопець, і світ повертається проти вас! Ні Ні Алекс, палиця з убивством їм, завжди переможець ...
|
|||
|
|||
|
Вбивство кішки користуються більшою павуків, наш звик до їх вирішення весь час.
Однак тепер кішки померли великий buggers повернулися. |
|
|
|||
|
|||
|
У мене був павуком у моїй кімнаті 4 днів тому, вона була настільки великий, можна було чути постукування по стіні, як він йшов.
Я поцілував її з моєї взуття досить жорсткий і він впав на підлогу, вона була настільки великий, він вижив ТКП, який би придушити нормальну павука і поспішили геть, я знайшов його мертвим вчора за мій телевізор і зміряв те, витягнув його Було близько двох 2 фунта монет в довжину вона була густа чорна і лють попало. If I Was You ID покласти жорстокість по відношенню до однієї сторони і просто вбити їх, поки вони отримують шанс на відтворення. |