![]() |
|
| |||
| |||
| Οποιοσδήποτε άλλος παρατηρήσει αυτά τα ηλίθια "Vimax" χάπια παντού; Ι dont ξέρτε για σας, αλλά όταν είμαι εγώ που απολαύουν επί του καθαρού Δεν θέλω να βλέπετε διαφημίσεις για το πώς να καλλιεργούν ένα τμήμα της ανατομίας μου με το διπλάσιο του μεγέθους! "Μπλά, αηδιαστική |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σε αυτό το site; Δεν πρέπει να υπάρχουν διαφημίσεις ενηλίκων εδώ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι αυτά τα pop ups? Ακούγεται σαν μια πιθανή μόλυνση σε μένα. Μπορεί να θέλετε να σας έργο με τον τρόπο αυτό το post εδώ -> Malware Διαγραφή Οδηγός - Παρακαλώ Διαβάστε Πριν από την απόσπαση Χαιρετισμοί
|
| |||
| |||
| Ω! wadda ya know? ΕΙΝΑΙ Η malware, χάρη, συγγνώμη για το περίεργο μετά ![]() |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Firefox και ad μπλοκ συν είναι μεγάλη για τα popups. Lavasoft Ad-Aware προσωπικού είναι μεγάλη για κατάσκοπος και είδη mal-ware. Η ελεύθερη και πολύ χρήσιμο. http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έκαναν κάτι Stupid | FunkyJuice | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 5 Φεβ 2008 17:09 |
| Αυτό μπορεί να είναι μια ανόητη ερώτηση, αλλά εδώ πηγαίνει :---- | megabyte | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 27 Ιαν 2008 16:38 |
| Πιθανές Stupid Ερώτηση | BrenW | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 22 Ιαν 2008 11:42 |
| Stupid PC διατηρεί συντρίβεται | HistoryGirl | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 1η Ιαν. 2008 14:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |