![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bilo tko drugi primjetio ti glupa 'Vimax' pilule svugdje? Ja dont znati o tebi, ali kad sam ja uživajući na net ne želim vidjeti oglase o tome kako postati dio moje anatomije dvaput na veličini! Blah, odurno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na ovoj stranici? Tu ne smije biti odrasla oglasi ovdje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jesu li ove pop up prozore? Zvuči kao moguće zaraze za mene. Vi svibanj želite raditi svoj put kroz ovaj post ovdje -> Vodič za uklanjanje zlonamjernih programa - pročitajte prije objavljivanja Pozdravi
|
| |||
| |||
| Oh! wadda ya znali? Je štetnih sadržaja, hvala, žao o čudnim post ![]() |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Firefox i oglasnih blokova su veliki plus za popups. lavasoft Ad-Aware osobni je super-špijun za posuđe i posuđe-nepravedan. Njegovi slobodni i vrlo korisno. http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Jeste nešto glupo | FunkyJuice | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 5. veljača 2008 17:09 |
| Ovaj svibanj biti glupo pitanje, ali ovdje ide :---- | megabajt | General Hardware Chat | 3 | 27 siječanj 2008 16:38 |
| Mogući Glupavi Pitanje | BrenW | Windows Operating Systems | 4 | 22 siječanj 2008 11:42 |
| Glupavi PC uspomena pad sustava | HistoryGirl | Windows Operating Systems | 4 | 1. siječanj 2008 14:27 |
| Thread Tools | |
| |