![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mindenki más, aki észrevette, ezek a hülye "Vimax" pirulák mindenhol? I dont know about you, de amikor én magam is élvezte a neten nem akarom, hogy a hirdetések hogyan növekszik egy részét én anatomy kétszer mérete! Bla, undorító |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezen az oldalon? Nem kellene a felnőtt hirdetéseket itt.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vannak ezek a pop ups? Úgy hangzik, mint egy esetleges fertőzés nekem. Azt szeretné, hogy az utat ezen keresztül elküldeni itt -> Malware Removal Guide - Kérem, olvassa üzenet elküldése előtt Üdvözlettel
|
| |||
| |||
| Oh! wadda ya know? Ez malware, köszi, bocsi a furcsa post ![]() |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Firefox és a hirdetési blokk plusz nagy a popup. Lavasoft Ad-Aware személyes nagy a kém-és áruburgonya mal-ware. Az ingyenes és nagyon hasznos. http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php |
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Valami Hülye | FunkyJuice | Processzorok, alaplapok és RAM | 10 | 5. február 2008 17:09 |
| Ez lehet egy hülye kérdés, de itt is :---- | Megabyte | Általános fémáru Chat | 3 | 27. január 2008 16:38 |
| Lehetséges Hülye kérdés | BrenW | A Windows operációs rendszerek | 4 | 22. január 2008 11:42 |
| Hülye PC tartja összeomlik | HistoryGirl | A Windows operációs rendszerek | 4 | 1. január 2008 14:27 |
| Téma eszközök | |
| |