![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре. Ами аз силно искам да ми суап K800 (което съм абсолютно любов) за Nokia N95 8GB. За съжаление, цената е малко по стръмни странични в момента и аз арго си позволи да плати £ 650 за телефона аз се чудех, колко дълго нещо, като това ще предприемете, за да достигне около някъде около 250 марки на Ebay (най-ниска е около 380 най-п). Той бе освободен миналата седмица мисля. А и всеки има N95 и N95 8GB, и ако това е добре? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| да не се обижда, но АЗ didnt осъзнаят хората похарчени толкова много за телефоните, искам да кажа и работят на непълно работно време с electricals (обхваща мобилни телефони) и новата ни телефони ще влезем като Samsung 900, цените DONT надхвърлят £ 100. с изключение на 8GB приятелю, какво е толкова специално за този телефон, и ID я дам около 6 месеца, аз може да се обърка, Im просто сравнявайки го с модерните приспособления като ipod LOL ..... ума ти каза Ebay ... .. probly много по-малко
| |||
| |||
| Точно затова искам да го Ebay, когато цената слиза доста много. И все пак, че има страхотно качество 5mp камера и сателитна навигация и товарите на други объркваща и безпредметно характеристики да роди всеки с. Ами че той направи добро глупости, но това наистина е страхотно телефона, който искате да закупите веднага, но не мога, защото не мога да си го позволим. |