menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Hloupá otázka asi Nokia N95 8GB

Reply

Thread Nástroje
Old 7 listopadu 2007, 14:59
Člen Skupina

Default Hloupá otázka asi Nokia N95 8GB

Dobře. No já touží swap můj K800 (které i naprosto láska) pro Nokia N95 8GB Bohužel, cena je trochu na strmé straně v okamžiku, kdy a jak jsem cant dovolit zaplatit 650 liber za telefon jsem byl zvědav, jak dlouho něco podobného, jako by to mít na dosah asi někde blízko 250 známka na eBay (nejnižší je asi 380 na mo). Byl propuštěn poslední týden myslím. Oh, a někdo mám N95 nebo N95 8GB, a pokud ano, je to dobré?
Old 7 listopadu 2007, 15:53
Dárce Skupina

není to urážka, ale i didnt realizovat strávil tolik lidí na telefonech, mám na mysli i práci na částečný úvazek s Electricals (zahrnuje mobilní telefony) a našich nových telefonů se dostaneme do jako Samsung 900, cena dont přesahují 100 liber. kromě 8gb kámo, co je tak zvláštního na tomto telefonu, a id jí asi 6 měsíců, mohu se mýlit, im stačí srovnání s moderní gadgets jako ipod lol ..... mysli vám řekl ebay ... .. probly mnohem méně

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 24.listopadu 2007, 14:41
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal mrdaveyk View Post
není to urážka, ale i didnt realizovat strávil tolik lidí na telefony
Právě proto chci, aby si ho ebay, kdy cena se stanoví poměrně hodně. I přesto, že má 5mp úžasné kvalitní fotoaparát a posadil nav a spoustu dalších zmatečné a nesmyslné znaky, aby se všichni porodila. Dobře, že to svinstvo, ale zvuk je fakt skvělej telefon, který chci koupit hned, ale nemůže, protože si nemohou dovolit.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hotmail Odesláno k Nokia E71 whitson Notebooky, Mobily a PDA 2 5. října 2008 11:46
Nokia Nano mrdaveyk Notebooky, Mobily a PDA 3 22. května 2008 13:08
To může být hloupá otázka, ale tady jde :---- megabyte Obecné Hardware Chat 3 27. ledna 2008 16:38
Možné Hloupá otázka BrenW Operační systémy Windows 4 22. ledna 2008 11:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.