![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře. No já touží swap můj K800 (které i naprosto láska) pro Nokia N95 8GB Bohužel, cena je trochu na strmé straně v okamžiku, kdy a jak jsem cant dovolit zaplatit 650 liber za telefon jsem byl zvědav, jak dlouho něco podobného, jako by to mít na dosah asi někde blízko 250 známka na eBay (nejnižší je asi 380 na mo). Byl propuštěn poslední týden myslím. Oh, a někdo mám N95 nebo N95 8GB, a pokud ano, je to dobré? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| není to urážka, ale i didnt realizovat strávil tolik lidí na telefonech, mám na mysli i práci na částečný úvazek s Electricals (zahrnuje mobilní telefony) a našich nových telefonů se dostaneme do jako Samsung 900, cena dont přesahují 100 liber. kromě 8gb kámo, co je tak zvláštního na tomto telefonu, a id jí asi 6 měsíců, mohu se mýlit, im stačí srovnání s moderní gadgets jako ipod lol ..... mysli vám řekl ebay ... .. probly mnohem méně
| |||
| |||
| Právě proto chci, aby si ho ebay, kdy cena se stanoví poměrně hodně. I přesto, že má 5mp úžasné kvalitní fotoaparát a posadil nav a spoustu dalších zmatečné a nesmyslné znaky, aby se všichni porodila. Dobře, že to svinstvo, ale zvuk je fakt skvělej telefon, který chci koupit hned, ale nemůže, protože si nemohou dovolit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hotmail Odesláno k Nokia E71 | whitson | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 5. října 2008 11:46 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 22. května 2008 13:08 |
| To může být hloupá otázka, ale tady jde :---- | megabyte | Obecné Hardware Chat | 3 | 27. ledna 2008 16:38 |
| Možné Hloupá otázka | BrenW | Operační systémy Windows | 4 | 22. ledna 2008 11:42 |
| Thread Nástroje | |
| |