μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Ηλίθια ερώτηση σχετικά με το Nokia N95 8GB

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Νοεμβρίου 2007, 14:59
Μέλος Ομάδα

Default Ηλίθια ερώτηση σχετικά με το Nokia N95 8GB

Εντάξει. Λοιπόν εγώ άσχημα μου θέλουν να ανταλλάξουν το K800 (το οποίο i απολύτως αγάπη) για το Nokia N95 8GB. Δυστυχώς, η τιμή είναι λίγο για την απότομη πλευρά αυτή τη στιγμή και όπως σας επίκλισης έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν £ 650 για ένα τηλέφωνο Αναρωτιέμαι πόσο καιρό κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν για να φθάσει περίπου τα 250 κάπου κοντά στο σήμα για ebay (χαμηλότερη είναι περίπου 380 κατά την mo). Ήταν κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα νομίζω. Ω κανέναν και έκαναν N95 ή N95 8GB και, αν ναι, είναι καλό;
Old 7 Νοεμβρίου 2007, 15:53
Ομάδα Δωρητών

μη δυσαρεστήσει I didn't συνειδητοποιήσει, αλλά οι άνθρωποι που δαπανώνται τόσα πολλά για τηλέφωνα, εννοώ i εργάζεται με μειωμένο ωράριο με electricals (καλύπτει τα κινητά τηλέφωνα) και η νέα μας τηλέφωνα θα μπούμε μέσα, όπως η Samsung 900, τιμές υπερβαίνουν dont £ 100. εκτός από την 8gb mate, τι είναι τόσο ειδικό σχετικά με αυτό το τηλέφωνο, και ο κωδικός αναγνώρισης της δώσει περίπου 6 μήνες, θα μπορούσα να κάνω λάθος, im μόνο σε σύγκριση με τις σύγχρονες συσκευές όπως το iPod lol ..... μυαλό είπατε ebay ... .. probly πολύ λιγότερο

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 24 Νοεμβρίου 2007, 14:41
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mrdaveyk View Post
μη δυσαρεστήσει I didn't συνειδητοποιήσει, αλλά οι άνθρωποι που δαπανώνται τόσα πολλά για τηλέφωνα
Ακριβώς γι 'αυτό θέλουμε να off ebay, όταν η τιμή που έρχεται προβλέπεται αρκετά. Και ούτως ή άλλως, έχει 5mp awesome ποιότητας κάμερα και Sat Nav φορτίων και των άλλων χαρακτηριστικών σύγχυση και άσκοπο να κουράσω με όλους. Καλά ότι έκανε χάλια ήχο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα τηλέφωνο που awesome Θέλω να αγοράσω αμέσως, αλλά δεν μπορεί γιατί δεν μπορεί να αντέξει αυτό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Hotmail Σταλθέντα να Nokia E71 whitson Laptops, Κινητά & PDA 2 5 Οκτ 2008 11:46
Nokia Nano mrdaveyk Laptops, Κινητά & PDA 3 22η Μαΐου 2008 13:08
Αυτό μπορεί να είναι μια ανόητη ερώτηση, αλλά εδώ πηγαίνει :---- megabyte Γενική Συζήτηση Hardware 3 27 Ιαν 2008 16:38
Πιθανές Stupid Ερώτηση BrenW Λειτουργικά συστήματα Windows 4 22 Ιαν 2008 11:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.