![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εντάξει. Λοιπόν εγώ άσχημα μου θέλουν να ανταλλάξουν το K800 (το οποίο i απολύτως αγάπη) για το Nokia N95 8GB. Δυστυχώς, η τιμή είναι λίγο για την απότομη πλευρά αυτή τη στιγμή και όπως σας επίκλισης έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν £ 650 για ένα τηλέφωνο Αναρωτιέμαι πόσο καιρό κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν για να φθάσει περίπου τα 250 κάπου κοντά στο σήμα για ebay (χαμηλότερη είναι περίπου 380 κατά την mo). Ήταν κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα νομίζω. Ω κανέναν και έκαναν N95 ή N95 8GB και, αν ναι, είναι καλό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μη δυσαρεστήσει I didn't συνειδητοποιήσει, αλλά οι άνθρωποι που δαπανώνται τόσα πολλά για τηλέφωνα, εννοώ i εργάζεται με μειωμένο ωράριο με electricals (καλύπτει τα κινητά τηλέφωνα) και η νέα μας τηλέφωνα θα μπούμε μέσα, όπως η Samsung 900, τιμές υπερβαίνουν dont £ 100. εκτός από την 8gb mate, τι είναι τόσο ειδικό σχετικά με αυτό το τηλέφωνο, και ο κωδικός αναγνώρισης της δώσει περίπου 6 μήνες, θα μπορούσα να κάνω λάθος, im μόνο σε σύγκριση με τις σύγχρονες συσκευές όπως το iPod lol ..... μυαλό είπατε ebay ... .. probly πολύ λιγότερο
| |||
| |||
| Ακριβώς γι 'αυτό θέλουμε να off ebay, όταν η τιμή που έρχεται προβλέπεται αρκετά. Και ούτως ή άλλως, έχει 5mp awesome ποιότητας κάμερα και Sat Nav φορτίων και των άλλων χαρακτηριστικών σύγχυση και άσκοπο να κουράσω με όλους. Καλά ότι έκανε χάλια ήχο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα τηλέφωνο που awesome Θέλω να αγοράσω αμέσως, αλλά δεν μπορεί γιατί δεν μπορεί να αντέξει αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Hotmail Σταλθέντα να Nokia E71 | whitson | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 5 Οκτ 2008 11:46 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 22η Μαΐου 2008 13:08 |
| Αυτό μπορεί να είναι μια ανόητη ερώτηση, αλλά εδώ πηγαίνει :---- | megabyte | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 27 Ιαν 2008 16:38 |
| Πιθανές Stupid Ερώτηση | BrenW | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 22 Ιαν 2008 11:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |