manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Glupo pitanje o Nokia N95 8gb

Reply

Thread Tools
Old 7. studenog 2007, 14:59
Member Group

Default Glupo pitanje o Nokia N95 8gb

Ok. Pa sam jako želite swap moje K800 (koji sam apsolutno ljubav) za Nokia N95 8GB. Nažalost, cijena je malo na strmoj strani u trenutku i kao što sam ja licemjerje priuštiti da platite 650 £ za telefon bio sam zadivljen koliko dugo nešto poput ovaj će trajati do oko negdje blizu 250 marku na eBay (najniža je oko 380 na MO). Ona je objavljena prošlog tjedna ja mislim. Oh i nikome je dobio N95 ili N95 8gb, i ako je to tako dobro?
Old 7. studenog 2007, 15:53
Donatorska Grupa

ne sablažnjava, ali JA nije ostvariti toliko ljudi proveo na telefone, mislim ja radim dio vremena s electricals (pokriva mobitela) i naš novi telefoni smo dobili u poput Samsung 900, cijene ne nadilazi £ 100. Osim 8gb mate, šta je tako posebno o ovom telefonu, a id dat oko 6 mjeseci, ja mogu biti pogrešno, samo im uspoređujući ga moderni gadgete poput ipod lol ..... misli si rekao ebay ... .. probly puno manje

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 24. studenog 2007, 14:41
Member Group

Quote:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
ne sablažnjava, ali JA nije realizaciju utrošeno toliko ljudi na telefonima
Upravo zato želim da ga isključite kada ebay cijenu silazi prilično puno. Ali svejedno, ima 5mp Awesome kvaliteta kamere i Sat Nav i hrpe drugih zbunjujuće i besmislene značajke rodila sa svima. Pa da je zvuk sranje ali stvarno je Awesome telefona koje želim kupiti odmah, ali ne može, jer ja ne mogu to priuštiti.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Hotmail Poslano Nokia E71 whitson Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 5. listopad 2008 11:46
Nokia Nano mrdaveyk Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 22. svibanj 2008 13:08
Ovaj svibanj biti glupo pitanje, ali ovdje ide :---- megabajt General Hardware Chat 3 27 siječanj 2008 16:38
Mogući Glupavi Pitanje BrenW Windows Operating Systems 4 22 siječanj 2008 11:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.