kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Hülye kérdés Nokia N95 8GB

Reply

Téma eszközök
Old November 7, 2007, 14:59
Csoport tagja

Default Hülye kérdés Nokia N95 8GB

Oké. Hát én nagyon szeretném, hogy a csere én K800 (amit feltétlenül szeretni) a Nokia N95 8GB. Sajnos, az ár egy kicsit a meredek oldalon, és abban a pillanatban, ahogy én vidám biztosítani kell fizetnie 650 £ az egy telefon Csodálkoztam, hogy mennyi ideig valami ilyesmi volna vennie, hogy körülbelül valahol a közelben a 250-jelet eBay (a legalacsonyabb 380 körül a hó). Azt felszabadítják a múlt héten azt hiszem. Ja, és bárki van egy N95 vagy az N95 8GB és ha igen, ez jó?
Old November 7, 2007, 15:53
Donor Group

nem bánt, de én didnt megvalósítására költött az emberek annyira a telefonok, úgy értem, a részmunkaidős munkavégzést electricals (fedezi a mobiltelefonok) és az új telefonok kapunk, mint a Samsung 900, az árak dont túlmutatnak 100 £. eltekintve a 8GB haver, mi olyan különleges ez a telefon, és adja meg azonosítóját mintegy 6 hónapon belül, azt is rosszul, im csak összehasonlítjuk azt a modern gadgets, mint az iPod lol ..... előtt azt mondtad, ebay ... .. probly sokkal kevesebb

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old November 24, 2007, 14:41
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
nem bánt, de én didnt megvalósítására költött az emberek annyira a telefonok
Pontosan miért akarom, hogy ki, amikor az eBay ár jön le nagyon sokat. És különben is, van egy 5mp awesome minőségű kamera és szombat nav és rengeteg egyéb zavaró és értelmetlen funkciókat viselte mindenki együtt. Jól tette, hogy a hang szar, de ez tényleg egy fantasztikus telefon, amit szeretne megvásárolni, de nem azonnal, mert nem engedhetjük meg.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hotmail Elküldve a Nokia E71 whitson Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 5. október 2008 11:46
Nokia Nano mrdaveyk Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 22. május 2008 13:08
Ez lehet egy hülye kérdés, de itt is :---- Megabyte Általános fémáru Chat 3 27. január 2008 16:38
Lehetséges Hülye kérdés BrenW A Windows operációs rendszerek 4 22. január 2008 11:42
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.