![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Oké. Hát én nagyon szeretném, hogy a csere én K800 (amit feltétlenül szeretni) a Nokia N95 8GB. Sajnos, az ár egy kicsit a meredek oldalon, és abban a pillanatban, ahogy én vidám biztosítani kell fizetnie 650 £ az egy telefon Csodálkoztam, hogy mennyi ideig valami ilyesmi volna vennie, hogy körülbelül valahol a közelben a 250-jelet eBay (a legalacsonyabb 380 körül a hó). Azt felszabadítják a múlt héten azt hiszem. Ja, és bárki van egy N95 vagy az N95 8GB és ha igen, ez jó? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nem bánt, de én didnt megvalósítására költött az emberek annyira a telefonok, úgy értem, a részmunkaidős munkavégzést electricals (fedezi a mobiltelefonok) és az új telefonok kapunk, mint a Samsung 900, az árak dont túlmutatnak 100 £. eltekintve a 8GB haver, mi olyan különleges ez a telefon, és adja meg azonosítóját mintegy 6 hónapon belül, azt is rosszul, im csak összehasonlítjuk azt a modern gadgets, mint az iPod lol ..... előtt azt mondtad, ebay ... .. probly sokkal kevesebb
| |||
| |||
| Pontosan miért akarom, hogy ki, amikor az eBay ár jön le nagyon sokat. És különben is, van egy 5mp awesome minőségű kamera és szombat nav és rengeteg egyéb zavaró és értelmetlen funkciókat viselte mindenki együtt. Jól tette, hogy a hang szar, de ez tényleg egy fantasztikus telefon, amit szeretne megvásárolni, de nem azonnal, mert nem engedhetjük meg. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hotmail Elküldve a Nokia E71 | whitson | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 5. október 2008 11:46 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 22. május 2008 13:08 |
| Ez lehet egy hülye kérdés, de itt is :---- | Megabyte | Általános fémáru Chat | 3 | 27. január 2008 16:38 |
| Lehetséges Hülye kérdés | BrenW | A Windows operációs rendszerek | 4 | 22. január 2008 11:42 |
| Téma eszközök | |
| |