mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Kvailas klausimas apie 8gb Nokia N95

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 7, 2007, 14:59
Narys

Default Kvailas klausimas apie 8gb Nokia N95

Gerai. Na aš labai noriu, kad mano apsikeitimo K800 (kur man labai patinka) ir Nokia N95 8GB. Deja, kaina šiek tiek apie kietas šalutinis metu ir kaip I cant sau leisti mokėti £ 650 už telefonas man buvo įdomu, kaip ilgai kažką panašaus į tai atsižvelgti, kad pasiektų apie 250 kažkur šalia ženklo eBay (mažiausia ne Mo apie 380). Ji buvo išleista praeitą savaitę, manau. O ir kas gavo N95 arba N95 8GB ir jei taip, tai gerai?
Old Lapkritis 7, 2007, 15:53
Donorų grupės

ne įžeisti, bet i didnt realizuoti žmonių praleido tiek telefonuose, aš tai dirbu visą su Electricals (apima mobiliųjų telefonų), o mūsų naujų telefonų mes panašiu Samsung 900, kainos Dont Go to £ 100. išskyrus 8gb mate, kas yra tokia ypatinga apie šį telefoną, ir asmens tapatybės suteikti maždaug 6 mėnesius, I could be wrong, im just lyginant ją su modernių dalykėlių, kaip ipod lol ..... protas jums sako eBay ... .. probly daug mažiau

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Lapkritis 24, 2007, 14:41
Narys

Citata:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
ne įžeisti, bet i didnt realizuoti žmonių praleido tiek telefonuose
Būtent todėl noriu ją gauti ne eBay, kai kaina nužengia gana daug. Beje, ji turi 5mp awesome kokybės kamera ir Sat nav ir apkrovų kitų paini ir beprasmiška funkcijų pagimdė visi su. Gerai kad padaryta tai garsas šūdas, bet tai tikrai nuostabus telefonas, kurį aš noriu pirkti iš karto, bet negali, nes aš negaliu sau to leisti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Hotmail Išsiųsta Nokia E71 Whitson Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 5 spalis 2008 11:46
"Nokia" Nano mrdaveyk Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Gegužė 22, 2008 13:08
Tai gali būti kvailas klausimas, bet čia eina :---- megabaitas General Hardware Chat 3 27 sausis 2008 16:38
Galimas kvailas klausimas BrenW Windows "operacinės sistemos 4 22 sausis 2008 11:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.