![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai. Na aš labai noriu, kad mano apsikeitimo K800 (kur man labai patinka) ir Nokia N95 8GB. Deja, kaina šiek tiek apie kietas šalutinis metu ir kaip I cant sau leisti mokėti £ 650 už telefonas man buvo įdomu, kaip ilgai kažką panašaus į tai atsižvelgti, kad pasiektų apie 250 kažkur šalia ženklo eBay (mažiausia ne Mo apie 380). Ji buvo išleista praeitą savaitę, manau. O ir kas gavo N95 arba N95 8GB ir jei taip, tai gerai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne įžeisti, bet i didnt realizuoti žmonių praleido tiek telefonuose, aš tai dirbu visą su Electricals (apima mobiliųjų telefonų), o mūsų naujų telefonų mes panašiu Samsung 900, kainos Dont Go to £ 100. išskyrus 8gb mate, kas yra tokia ypatinga apie šį telefoną, ir asmens tapatybės suteikti maždaug 6 mėnesius, I could be wrong, im just lyginant ją su modernių dalykėlių, kaip ipod lol ..... protas jums sako eBay ... .. probly daug mažiau
| |||
| |||
| Būtent todėl noriu ją gauti ne eBay, kai kaina nužengia gana daug. Beje, ji turi 5mp awesome kokybės kamera ir Sat nav ir apkrovų kitų paini ir beprasmiška funkcijų pagimdė visi su. Gerai kad padaryta tai garsas šūdas, bet tai tikrai nuostabus telefonas, kurį aš noriu pirkti iš karto, bet negali, nes aš negaliu sau to leisti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Hotmail Išsiųsta Nokia E71 | Whitson | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 5 spalis 2008 11:46 |
| "Nokia" Nano | mrdaveyk | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Gegužė 22, 2008 13:08 |
| Tai gali būti kvailas klausimas, bet čia eina :---- | megabaitas | General Hardware Chat | 3 | 27 sausis 2008 16:38 |
| Galimas kvailas klausimas | BrenW | Windows "operacinės sistemos | 4 | 22 sausis 2008 11:42 |
| Temos įrankiai | |
| |