![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok. Well I bardzo chcemy zamieniać moich K800 (który absolutnie i miłości) dla Nokia N95 8GB. Niestety, cena jest trochę na stromych stronie w tej chwili i jak I cant stać zapłacić £ 650 za telefon I zastanawiałem się, jak długo coś takiego miałaby osiągnąć ok. gdzieś blisko 250 towarowego na ebay (najniższy jest około 380 na pn). To była wydana w ubiegłym tygodniu i think. No i ktoś dostał jeden N95 lub N95 8GB, a jeśli tak, to jest dobre? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie obrazić, ale i didnt sobie spędzany tyle na telefony, mam na myśli i pracy w niepełnym wymiarze czasu z Electricals (obejmuje telefony komórkowe) oraz nasze telefony mamy w jak Samsung 900, ceny dont wykracza poza £ 100. oprócz 8GB oficera, co jest takiego specjalnego na temat tego telefonu, a id to dać około 6 miesięcy, i może być źle, im tylko porównując ją do nowoczesnych gadżetów jak ipod lol ..... myśli pan powiedział eBay ... .. probly o wiele mniej
| |||
| |||
| Właśnie dlatego chcę, aby ją wyłączyć eBay gdy cena sprowadza się całkiem sporo. A mimo to ma 5mp awesome jakości aparatu i SAT NAV i innych ładunków niezrozumiała i bezcelowym funkcje każdego z otworu. Dobrze, że się to bzdura, ale dźwięk jest naprawdę niesamowite i telefon, który chcesz kupić od razu, ale nie może, ponieważ nie mogę sobie na to pozwolić. |
![]() |
|
| Zakładki |