mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Prost întrebare despre Nokia N95 8GB

Reply

Thread Tools
Old 7 noiembrie 2007, 14:59
Grupul de stat

Default Prost întrebare despre Nokia N95 8GB

Bine. Ei bine de rău am dori să-mi swap K800 (care i absolut dragoste) pentru un Nokia N95 8GB. Din păcate, în care preţul este un pic pe partea de abrupt în acest moment şi după cum am cant permite să plătească 650 £ pentru un telefon Mă întrebam cât de mult ceva de genul asta ar lua pentru a ajunge la aproximativ undeva aproape de 250 de pe ebay (este cel mai mic 380 cu privire la mo). Acesta a fost lansat saptamana trecuta cred. Oh şi Are cineva un N95 sau N95 8GB şi dacă da, e bine?
Old 7 noiembrie 2007, 15:53
Grupul de donator

a nu ofensa, dar i didnt seama oameni petrecut atat de mult pe telefoane, vreau sa spun ca am de lucru part-time cu electricals (se referă la telefoanele mobile) şi noile noastre telefoane ajungem la fel ca Samsung 900, preţurile dont merge dincolo de £ 100. în afară de 8GB amice, ce este atât de special la acest telefon, şi id-l dau de aproximativ 6 luni, i ar putea fi greşit, IM doar a comparat-o la gadget-uri moderne, cum ar fi iPod lol ..... minte ai spus ebay ... .. probly mult mai puţin

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 24 noiembrie 2007, 14:41
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mrdaveyk View Post
a nu ofensa, dar i didnt seama oameni petrecut atat de mult pe telefoane
Exact de ce vreau să-l de pe ebay cand pretul ajunge destul de multe. Şi, oricum, are un 5mp minunat aparat foto de calitate şi de Sâmbătă nav şi încarcă de confuz şi de alte caracteristici rost să plictisesc cu toată lumea. Ei bine, care a făcut-o un sunet cu adevarat o prostie, dar acesta este un excelent telefon pe care vreau sa cumpere imediat, dar nu pot pentru ca eu nu-şi poate permite asta.
Reply

Register

Marcaje