menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Hloupá otázka asi Nokia N95 8GB

Reply

Thread Tools
Old 7 novembra 2007, 14:59
Člen Skupina

Default Hloupá otázka asi Nokia N95 8GB

Dobre. No já túži swap môj K800 (ktoré aj úplne láska) pre Nokia N95 8GB Bohužiaľ, cena je trochu na strmé strane v čase, kedy a ako som cant dovoliť zaplatiť 650 libier za telefón jsem byl zvědav, jak dlouho niečo podobné, ako by to mať na dosah asi niekde blízko 250 známka na eBay (najnižšia je asi 380 na mo). Bol prepustený posledný týždeň myslím. Oh, a niekto mám N95 alebo N95 8GB, a ak áno, je to dobré?
Old 7 novembra 2007, 15:53
Darcu Skupina

nie je to urážka, ale i didnt realizovať strávil toľko ľudí na telefónoch, mám na mysli aj prácu na čiastočný úväzok s Electricals (zahŕňa mobilné telefóny) a našich nových telefónov sa dostaneme do ako Samsung 900, cena dont presahujú 100 libier. okrem 8gb kamoš, čo je tak osobitného na tomto telefóne, a id jí asi 6 mesiacov, môžem sa mýliť, im stačí porovnaní s modernou gadgets ako ipod lol ..... mysli vám povedal ebay ... .. problé oveľa menej

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 24.novembra 2007, 14:41
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal mrdaveyk View Post
nie je to urážka, ale i didnt realizovať strávil toľko ľudí na telefóny
Práve preto chcem, aby si ho ebay, keď cena sa stanovuje pomerne veľa. I napriek tomu, že má 5MP úžasné kvalitný fotoaparát a posadil nav a veľa ďalších mätúce a nezmyselné znaky, aby sa všetci porodila. Dobre, že to svinstvo, ale zvuk je fakt skvělej telefón, ktorý chcem kúpiť hneď, ale nemôže, pretože si nemôžu dovoliť.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Hotmail Odesláno k Nokia E71 whitsoni Notebooky, Mobily a PDA 2 5. októbra 2008 11:46
Nokia Nano mrdaveyk Notebooky, Mobily a PDA 3 22. mája 2008 13:08
To môže byť hloupá otázka, ale tu ide :---- megabyte Všeobecné Hardware Chat 3 27. januára 2008 16:38
Možné hloupá otázka BrenW Operačné systémy Windows 4 22. januára 2008 11:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.