![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre. No já túži swap môj K800 (ktoré aj úplne láska) pre Nokia N95 8GB Bohužiaľ, cena je trochu na strmé strane v čase, kedy a ako som cant dovoliť zaplatiť 650 libier za telefón jsem byl zvědav, jak dlouho niečo podobné, ako by to mať na dosah asi niekde blízko 250 známka na eBay (najnižšia je asi 380 na mo). Bol prepustený posledný týždeň myslím. Oh, a niekto mám N95 alebo N95 8GB, a ak áno, je to dobré? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie je to urážka, ale i didnt realizovať strávil toľko ľudí na telefónoch, mám na mysli aj prácu na čiastočný úväzok s Electricals (zahŕňa mobilné telefóny) a našich nových telefónov sa dostaneme do ako Samsung 900, cena dont presahujú 100 libier. okrem 8gb kamoš, čo je tak osobitného na tomto telefóne, a id jí asi 6 mesiacov, môžem sa mýliť, im stačí porovnaní s modernou gadgets ako ipod lol ..... mysli vám povedal ebay ... .. problé oveľa menej
| |||
| |||
| Práve preto chcem, aby si ho ebay, keď cena sa stanovuje pomerne veľa. I napriek tomu, že má 5MP úžasné kvalitný fotoaparát a posadil nav a veľa ďalších mätúce a nezmyselné znaky, aby sa všetci porodila. Dobre, že to svinstvo, ale zvuk je fakt skvělej telefón, ktorý chcem kúpiť hneď, ale nemôže, pretože si nemôžu dovoliť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hotmail Odesláno k Nokia E71 | whitsoni | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 5. októbra 2008 11:46 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 22. mája 2008 13:08 |
| To môže byť hloupá otázka, ale tu ide :---- | megabyte | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 27. januára 2008 16:38 |
| Možné hloupá otázka | BrenW | Operačné systémy Windows | 4 | 22. januára 2008 11:42 |
| Thread Tools | |
| |