![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ок. Па сам јако желите суап моје К800и (који сам апсолутно љубав) за Нокиа Н95 8ГБ. Нажалост, цена је мало на стрмој страни у тренутку и као што сам ја лицемјерје приуштити да платите £ 650 за телефон био сам задивљен колико дуго нешто попут данашји ће трајати до око негде близу 250 марку на еБаы (најнижа је око 380 на МО). Она је објављена прошлог недеље, ја мислим. Ох и никоме је добио Н95 или Н95 8ГБ, и ако је то тако добро?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
не саблажњава, али ЈА није остварити толико људи провео на телефоне, мислим ја радим део времена са елецтрицалс (покрива мобилног телефона) и наш нови телефони смо добили у попут Самсунг 900, цене не надилази £ 100. Осим 8ГБ мате, шта је тако посебно о овом телефону, а ид дат око 6 месеци, ја могу бити погрешно, само им упоређујући га модерни гаџете попут ипод лол ..... мисли си рекао ебаы ... .. проблы пуно мање
|
|||
|
|||
|
Управо зато желим да га искључите када ебаы цену силази прилично пуно. Али свеједно, има 5мп Ауесоме квалитета камере и Сат Нав и хрпе других збуњујуће и бесмислене опције родила са свима. Па да је звук срање али стварно је Ауесоме телефона које желим купити одмах, али не може, јер ја не могу то приуштити.
|