az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Nokia N95 8GB hakkında Aptal soru

Reply

Konu Araçları
Old 7 Kasım 2007, 14:59
Üye Grubu

Tamam. Evet kötü benim K800 değiştirmek istiyorsanız (ki ben kesinlikle) sevgi Nokia N95 8GB. Ne yazık ki, fiyat şu anda dik tarafında biraz ve ben yaklaşık bir 250 işareti yakın eBay üzerinde düşük (ulaşmak için alacağını bu şekilde ne kadar bir şey merak ediyorum, bir telefon için 650 YTL ödemek göze cant is yaklaşık 380 ve Pt) kullanılabilir. Geçen hafta sanırım yayımlanmıştır. Evet ve herkes bir N95 veya N95 8GB var ve çok iyi oldu?
Old 7 Kasım 2007, 15:53
Bağış Grubu

ama kırmak için i didnt farkında insanlar çok telefonlar harcanan, i () ve Samsung gibi 900 bin yeni telefonlar cep telefonu kapakları, fiyatlar dont YTL 100 ötesinde electricals ile I work part-time demek. ayrı 8GB dostum kimden, ne kadar bu telefon hakkında, özel ve 6 ay vermiyorsunuz kimliği, i yanlış olabilir sadece iPod lol gibi modern Gadget'lar için karşılaştırarak Sohbet ..... size eBay dedi ki ... akılda .. probly çok az

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 24 Kasım 2007, 14:41
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
ama kırmak için i didnt farkında insanlar çok telefonlar harcanan
Tam olarak neden eBay zaman fiyat aşağı oldukça gelir onu almak istiyorum. Ve yine, bir 5mp müthiş kaliteli kamera ve NAV ve çap herkes başka şaşırtıcı ve anlamsız özellikleri yükler Cumartesi Peki bu ses bok yaptı ama gerçekten olan hemen ancak satın almak çünkü i cannot afford değil istiyorum harika bir telefondur.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından