менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Дурний питання про Nokia N95 8gb

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 листопада 2007, 14:59
Член групи

Default Дурний питання про Nokia N95 8gb

Гаразд. Ну, я дуже хочу поміняти мій K800 (якого я просто в захваті) для Nokia N95 8GB. На жаль, ціна трохи на крутому сторони в даний момент і, як я нахиляє заплатити 650 фунтів стерлінгів для телефону я була цікаво, як довго щось на зразок цього буде потрібно досягти десь близько 250 знака на Ebay (найменший рівень близько 380 в міс). Вона була випущена останній тиждень я думаю. Та й хто отримав N95 або N95 8GB і якщо це так добре?
Old 7 листопада 2007, 15:53
Донор групи

НЕ образити, але я розумію Didn't люди витрачають так багато на телефони, я маю на увазі я працювати неповний робочий день з Electricals (охоплює мобільні телефони) і наші нові телефони ми хотіли отримати в Samsung 900, ціни Dont Go за 100 фунтів. Крім 8gb Мати, що ж такого особливого в цьому телефоні, і ID Give It близько 6 місяців, я можу помилятися, їм просто порівнявши її з сучасними гаджетами, як IPOD LOL ..... увазі ви сказали, Ebay ... .. probly набагато менше

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 24 листопада 2007, 14:41
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав mrdaveyk View Post
НЕ образити, але я розумію Didn't люди витрачають так багато на телефони
Саме тому я хочу отримати його від Ebay, коли ціна йде вниз досить багато. І взагалі, вона має 5MP Awesome якість камери і СБ NAV і завантажує інші заплутаною і безглуздої особливостей набридати усім с. Ну, що зроблено це звук лайно, але це дійсно Awesome телефон, який я хочу купити відразу, але не може, тому що я не можу собі це дозволити.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.