![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Гаразд. Ну, я дуже хочу поміняти мій K800 (якого я просто в захваті) для Nokia N95 8GB. На жаль, ціна трохи на крутому сторони в даний момент і, як я нахиляє заплатити 650 фунтів стерлінгів для телефону я була цікаво, як довго щось на зразок цього буде потрібно досягти десь близько 250 знака на Ebay (найменший рівень близько 380 в міс). Вона була випущена останній тиждень я думаю. Та й хто отримав N95 або N95 8GB і якщо це так добре?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
НЕ образити, але я розумію Didn't люди витрачають так багато на телефони, я маю на увазі я працювати неповний робочий день з Electricals (охоплює мобільні телефони) і наші нові телефони ми хотіли отримати в Samsung 900, ціни Dont Go за 100 фунтів. Крім 8gb Мати, що ж такого особливого в цьому телефоні, і ID Give It близько 6 місяців, я можу помилятися, їм просто порівнявши її з сучасними гаджетами, як IPOD LOL ..... увазі ви сказали, Ebay ... .. probly набагато менше
|
|||
|
|||
|
Саме тому я хочу отримати його від Ebay, коли ціна йде вниз досить багато. І взагалі, вона має 5MP Awesome якість камери і СБ NAV і завантажує інші заплутаною і безглуздої особливостей набридати усім с. Ну, що зроблено це звук лайно, але це дійсно Awesome телефон, який я хочу купити відразу, але не може, тому що я не можу собі це дозволити.
|