μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Υποσύνολο για Αυτοκίνητα - Θα καταστήσει άκυρη την εγγύηση;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20ης Μαΐου 2009, 14:13
Μέλος Ομάδα

Default Υποσύνολο για Αυτοκίνητα - Θα καταστήσει άκυρη την εγγύηση;

Θέλω μια υποεπιτροπή για το αυτοκίνητό μου και IVE got a brand new Peugeot 107 το αγόρασα το 2007 και εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την εγγύηση, έτσι θέλω να ξέρω αν ο καιρός που οι υποεπιτροπές θα ακυρώσει την εγγύηση όπως IVE έχεις ακόμα ένα χρόνο αριστερά υπό εγγύηση
Old 20ης Μαΐου 2009, 15:01
Συντονιστής Ομάδας

Η εγγύηση είναι μάλλον μόνο για θέματα μηχανικής, του κινητήρα, της ανάρτησης, κ.λπ. Δεν νομίζω προσαρμόζετε τον ήχο του συστήματος θα μπορούσαν να αναιρέσουν, αλλά ίσως να θέλετε να ελέγξετε με όποιον είναι υπεύθυνος για την τήρηση της εγγύησης πρώτα.

Old 21ης Μαΐου 2009, 11:07
Ομάδα Δωρητών

Επικοινωνήστε με την εγγύηση τα άτομα για να δείτε αν θα είναι άκυρη και θα έχει το όνομα του προσώπου για να σας μιλήσω για οποιαδήποτε περαιτέρω αναφ.
Επίσης, ελέγξτε με το ασφαλιστικό, όπως οι άνθρωποι, μπορεί να χαρακτηρισθεί ως νέο ηχοσύστημα και να μην πρότυπο εργοστάσιο θέμα (τροποποιημένο) που ίσως δεν καλύπτονται / ασφαλισμένος ή μπορεί ακόμη και ακυρώνει την ασφάλιση,

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
My Xbox 360 πήρε τα 3 κόκκινα δαχτυλίδια και έχω έμειναν από εγγύηση dmetria PC & Console Gaming 1 25 Σεπτεμβρίου 2009 16:08
Εύρεση Servers Εγγύηση κώδικα (Κωδικός) aresnalfc Γενική Συζήτηση Hardware 0 20 Αυγ 2009 02:55
Όποιος Εδώ Να Εγγύηση εργασίες επισκευής για ένα από τα μεγάλα PC Εταιρείες; tankman1989 Off Topic Συζήτηση 2 24 Απρ 2009 18:13
Ακουστικό Θραυσμένοι - Εγγύηση; YRTNEG Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 4 Φεβ 2009 04:15
Ένα πρόγραμμα που μπορεί να ακυρώσει το πλήκτρο CAPS LOCK; andrewanimation Γενικά Λογισμικό Chat 6 5 Ιουλ 2008 18:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.