manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Subwoofer za auto - Hoće li to poništiti jamstvo?

Reply

Thread Tools
Old 20 svi 2009, 14:13
Member Group

Default Subwoofer za auto - Hoće li to poništiti jamstvo?

Htio bih biti zamjena za moj auto i Ive je dobio potpuno novi Peugeot 107 sam ga kupio 2007 i još uvijek u svojim jamstvo na taj način JA ištanje to znati ako ja vremenskim staviti u sub će poništiti jamstvo kao ive je dobio još prije godinu lijevo pod jamstvo
Old 20 svi 2009, 15:01
Moderator / ica grupe

Jamstveni je vjerojatno samo zbog mehaničkih problema, motora, šasije itd. Ne mislim podešavanjem zvuka sustav bi obesnažiti ali možda želite provjeriti sa tko god je odgovoran za ispunjavanje jamstvo prvi.

Old 21 svi 2009, 11:07
Donatorska Grupa

Provjerite s ljudima jamstvo da li će ga i dobiti obesnažiti ime osobe koju naprodikovati za daljnje ref
Također provjerite kod svog osiguranja, jer ljudi svibanj biti classed kao novi zvučni sustav i kao standard nije tvornički tema (modified) to možda nije pokrivena / osiguranik ili ga čak svibanj obesnažiti vaše osiguranje,

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.