mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Sub automobilių - Ar ji netekti garantija?

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 20, 2009, 14:13
Narys

Default Sub automobilių - Ar ji netekti garantija?

Aš noriu už savo automobilio ir IVE Sub gavo naują Peugeot 107 pirkau tai 2007 ir jos dar garantija, kad aš noriu žinoti, oras, jei aš įdėti į pietus ji netekti garantinio kaip IVE Still Got metų liko pagal garantijos
Old Gegužė 20, 2009, 15:01
Moderatorius Grupė

Tikriausiai tik dėl mechaninių problemų, garantija variklio, važiuoklės ir tt Nemanau, tinkinti garso sistema bus panaikinti, tačiau galite patikrinti su kas yra atsakingas už vykdyti garantinius pirma.

Old Gegužė 21, 2009, 11:07
Donorų grupės

Pasitarkite su garantija žmonės pamatyti, jei ji bus panaikinti, ir gauti iš asmens, jūs kreipkitės į bet kurio tolesnio Nuoroda vardas
Taip pat patikrinkite, ar jūsų draudimo žmonės kaip jis gali būti laikomas nauja garso sistema, nes ne standartas gamyklos numeris (Modifikuotas) tai gal neįtrauktos / apdraustas, arba ji gali net netekti savo draudimo,

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano Xbox 360 "gavo 3 raudonas žiedų ir aš pritrūko garantija dmetria PC & konsolės Žaidimai 1 25 rugsėjis 2009 16:08
Ieškoti Serveriai Garantija kodekso (turto kodas) aresnalfc General Hardware Chat 0 Rugpjūtis 20, 2009 02:55
Ar kas nors čia Garantinis remontas darbas vienas iš didžiausių PC bendrovės? tankman1989 Off Topic Discussion 2 Balandis 24, 2009 18:13
Headset Broken - Garantija? YRTNEG Sound, Speakers & MP3 Players 3 4 vasaris 2009 04:15
Programa, kuri gali netekti Caps Lock? andrewanimation BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 6 5 liepa 2008 18:58
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.