Sub automobilių - Ar ji netekti garantija? Pasitarkite su garantija žmonės pamatyti, jei ji bus panaikinti, ir gauti iš asmens, jūs kreipkitės į bet kurio tolesnio Nuoroda vardas
Taip pat patikrinkite, ar jūsų draudimo žmonės kaip jis gali būti laikomas nauja garso sistema, nes ne standartas gamyklos numeris (Modifikuotas) tai gal neįtrauktos / apdraustas, arba ji gali net netekti savo draudimo,
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. 
Mano sistema: redden137 Procesorius (-iai): AMD Opteron 165 O / C | Pagrindinė plokštė: asus a8n sli deluxe | RAM atmintis: 2GB Corsair XMS PC3200 platium | Graphics Card (-ai): 8800GTS O / C | Garso plokštė: Creative SoundBlaster 4 | Kietasis diskas (-ai): 1x 80 GB 2x 250GB | Optical Drive (s): 1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV | Case / PSU: Modules 700W PSU | Aušinimas: oro | Tinklas / Internetas:
| Monitorius (-ai): 22in widescreen | Operacinė sistema (-os): XP Pro | |