мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Сабвуфер за ауто - Хоће ли то поништити гаранцију?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20 сви 2009, 14:13
Мембер Гроуп

Default Сабвуфер за ауто - Хоће ли то поништити гаранцију?

Хтео бих да буде замена за мој ауто и Иве је добио потпуно нови Пеугеот 107 сам га купио 2007 и још увек у својим гаранција на тај начин ЈА оскудица за кноткле да ја временским ставити у суб ће поништити гаранцију као иве је добио још пре годину лево под гаранција
Old 20 сви 2009, 15:01
Модератор / ица групе

Гарантни је вероватно само због механичких проблема, мотора, шасије итд Не мислим подешавањем звука систем би обеснажити али можда желите да проверите са ко год је одговоран за испуњавање гаранција први.

Old 21 сви 2009, 11:07
Донаторска Група

Проверите са људима гаранција да ли ће га и добити обеснажити име особе коју напродиковати за даље реф
Такође проверите код свог осигурања, јер људи мај бити цлассед као нови звучни систем и као стандард није фабрички тема (модифиед) то можда није покривена / осигураник или га чак мај обеснажити ваше осигурање,

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мој Ксбокс 360 је добио црвени прстенови и 3 сам ишла ван гаранција дметриа ПЦ & конзоле Игре 1 25. Јул 2009 16:08
Проналажење Серверс Гаранција Цоде (Цоде имовине) аресналфц Генерал Хардуаре Цхат 0 20 аугуст 2009 02:55
Да ли је неко овде Гаранција Поправка Рад за једну од Биг Цомпаниес ПЦ? танкман1989 Офф Топиц Дисцуссион 2 24 април 2009 18:13
Слушалице Неисправни - гаранцији? ЫРТНЕГ Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 4 фебруар 2009 04:15
Програм који се може поништити капе увојак кључ? андреуаниматион Уопштено Софтуаре Цхат 6 5. јула 2008 18:58
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц