менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Sub для автомобіля - Чи буде будь-якої гарантії?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 травня 2009, 14:13
Член групи

Я хочу на південь для моєї машини і Ive отримало новий Peugeot 107 я купив 2007 і все ще по гарантії, тому я хочу знати погоду, якщо я ставлю в підпункт це може призвести до втрати гарантії якості Ive Still Got році залишили під гарантію
Old 20 травня 2009, 15:01
Модератор групи

Гарантія, ймовірно, тільки для механічних проблем, двигун, шасі і т.д. Я не думаю, налаштування звуку система не вплине, але ви можете перевірити за тими, хто несе відповідальність за виконання гарантій в першу чергу.

Old 21 травня 2009, 11:07
Донор групи

Перевірка з гарантією людям побачити, якщо воно може призвести до втрати його і дізнатися ім'я людини, якій ви говорите, щоб для будь-якого подальшого Ref
Також зв'яжіться з вашої страхової народу, оскільки вона може бути класифікований як нова звукова система і як не стандартний випуск заводу (із змінами), може бути, це не поширюється / застрахований або ж вона може навіть призвести до втрати страхування,

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.