| Перевірка з гарантією людям побачити, якщо воно може призвести до втрати його і дізнатися ім'я людини, якій ви говорите, щоб для будь-якого подальшого Ref
Також зв'яжіться з вашої страхової народу, оскільки вона може бути класифікований як нова звукова система і як не стандартний випуск заводу (із змінами), може бути, це не поширюється / застрахований або ж вона може навіть призвести до втрати страхування,
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. 
Моя система: redden137 Процесор (и): AMD Opteron 165 O / C | Материнська плата: ASUS A8N SLI Deluxe | ОЗУ: 2GB Corsair XMS PC3200 Platium | Графічна карта (и): 8800GTS O / C | Звукова карта: Creative SoundBlaster 4 | Жорсткий диск (и): 1x 80 GB 2x 250GB | Оптичний привід (и): 1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В. | Діло / PSU: БП 700w Moduler | Охолодження: повітря | Мережі / Інтернет:
| Монітор (и): 22IN Widescreen | Операційна система (и): XP Pro | |