![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| виждал го вече? След като разберете какво се случва е страхотен филм! арго чакам следващите 2 години, в момента ![]()
|
| |||
| |||
| Светият боклук, те правят още едно LOL? Не съм го виждал още. Знаете ли приятели там получите ТВ сериал "терминатор, Хрониките на Сара Конър?" Той започна много добре и отиде да фокус в кратко време. Милостив са отменени след последния сезон. Това е срам, че е добра идея и след това просто глупава с нея. |
|
| |||
| |||
| тя е в Америка и сега неговото първо просто хит Великобритания Мисля преди 2 дни. му наистина добър филм! те са напуснали отворен край и там се говори за тях решения anoter трябва да бъде готов през 2 или 3 години max.i го гледам проекта летописите по телевизията и съм съгласен беше наистина добър, но аз се борят да се справи с епизоди, така започна гледам я в интернет, тогава има много трудно така че накрая не се притеснява dident не те вече са спрели го мислех ..
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да отида да видя, че този уикенд, любов на всички филми, никога не гледания поредицата все пак! Има чувството, че би било глупости
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Няколко приятели каза, че другите филм беше действително много добър, но аз автоматично се е скептична от нея ![]() Може би аз ще дам този шанс, предполагам че ще се върна, тъй като те радва, че последният .. |
|
| |||
| |||
| ремаркета изглежда доста добра майка! мисля, че може да отида този уикенд N всички, обичани от другите филми. Свикнал съм да бъде същият без Арни макар |
|
| |||
| |||
| Цитат:
ull получите това, което искам да кажа, когато в внимавай![]() запомни ме, когато ф кликнете hehe
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Код: Спойлер!
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
аз имам не ми вярваш
__________________ |
|
| |||
| |||
| Аз не мисля, че голяма част от него. Той е бил без съмнение по-добре, отколкото терминатор 2 & 3, но те са били просто ужасно. Оригиналът терминатор е най-добрият. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Spyware терминатор - Добър? , Bad? Или има по-добър? | Том Billington | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 17 | 19 Март 2009 01:33 |
| Spyware терминатор / краулер Toolbar | phil66 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 25 Март 2008 09:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |