![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vidět ji ještě? jakmile pochopíte, co se děje je skvělej film! dotírat čekat na další do 2 let ![]()
|
| |||
| |||
| Svaté hovno, ale dělají jinou lol? Neviděl jsem ho ještě. Měli jste lidi tam dostat televizní seriál "Terminator, o Sarah Connor Kroniky?" Začalo to v dost dobrý a jel do sentimentální v krátkém čase. Milosrdně jim jej zrušili poté, co poslední sezóny. Je to škoda, měli dobrý nápad, a pak mám jen hloupý s ním. |
|
| |||
| |||
| byl v Americe první a hned jeho zmáčkněte UK i think 2 dny ago. jeho opravdu dobrý film! mají levý konec je otevřený a mluvit o nich učinit anoter jedna by měla být hotova do 2 nebo 3 roky max.i udělal začít dívat letopisů na tv a souhlasím bylo opravdu dobré, ale i usilovně snaží držet krok s epizod tak začala sledování na internetu tak to máš opravdu tvrdě, tak jsem skončil není obtěžuješ dident žádné mají nyní jej zastavili myslel ..
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musí jít podívat o tomto víkendu, milovat všechny filmy, nikdy pozoroval série když! Měl pocit, že by byla blbost
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pár Mates řekl druhé film byl skutečně velmi dobré, ale já automaticky vzal přitlumit pohled na to
| |||
| |||
| přívěsy vypadají pěkně přehrady dobrý! myslím, že by mohlo jít o tomto víkendu n všech, miloval jiných filmů. Zvyklý být stejná bez Arnie když |
|
| |||
| |||
| Citace:
ull dostat to, co mám na mysli, když u dívat![]() Pamatujte si mě, když u klikněte hehe
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Kód: Spoiler!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
I haven't mi věřit
__________________ |
|
| |||
| |||
| I didn't think, že mnoho z toho. Byl to bezesporu lepší než terminátorem 2 a 3, ale byly prostě strašné. Původní terminátorem je nejlepší. |