![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δει ακόμα; μόλις καταλάβουν whats going on είναι μια ταινία awesome! επίκλισης περιμένουμε την επόμενη φορά σε 2 χρόνια ![]()
|
| |||
| |||
| Ιερά χάλια, που κάνουν άλλο ένα lol; Δεν έχω δει ακόμα. Did you get folks εκεί την τηλεοπτική σειρά "Terminator, The Sarah Connor Chronicles?" Αυτό που ξεκίνησε πολύ καλά και πήγε να hokey σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς που ακυρώθηκε μετά την τελευταία αυτή περίοδο. Είναι κρίμα, που είχαν μια καλή ιδέα και μόνο τότε έχεις ανόητο με αυτό. |
|
| |||
| |||
| ήταν στην Αμερική την πρώτη και τώρα απλά να πατήσετε το ΗΒ νομίζω 2 ημέρες πριν. τη μια πραγματικά καλή ταινία! την έξοδό τους από την ανοιχτή και λήγει υπάρχει λόγος για να κάνει μία anoter θα πρέπει να είναι έτοιμη σε 2 ή 3 ετών max.i άρχισαν τα χρονικά παρακολουθείτε στην τηλεόραση και συμφωνώ ήταν πραγματικά καλή, αλλά αγωνίζεται να διατηρηθεί η επαφή με τα επεισόδια έτσι ξεκίνησε βλέποντας ότι στο διαδίκτυο, τότε έχεις πραγματικά σκληρά έτσι κατέληξα να μην ενοχλεί dident δεν έχουν πλέον σταματήσει έκρινε ..
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, η αγάπη όλων των ταινιών, που ποτέ δεν παρακολουθούσα τη σειρά και αν! Είχε την αίσθηση ότι θα ήταν χάλια
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Λίγες βοηθοί είπε η άλλη ταινία ήταν πραγματικά πολύ καλός, αλλά έκανε ένα αυτόματα dim άποψη του ![]() Ισως θα δώσει αυτή την ευκαιρία, υποθέτω θα είναι όπως την επιστροφή απελάμβαναν ότι το τελευταίο .. |
|
| |||
| |||
| ρυμουλκουμένων εξετάσουμε πολύ καλή μητέρα! πιστεύω ότι θα μπορούσε να προχωρήσει αυτό το Σαββατοκύριακο ν 'όλα, αγαπούσε τις άλλες ταινίες. Wont να είναι το ίδιο, χωρίς όμως Άρνι |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
ULL get τι εννοώ και όταν το δείτε![]() θυμάσαι όταν και κάντε κλικ hehe
__________________ |
|
| |||
| |||
![]() Κωδικός: Φθείρων!!
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
Δεν έχω την εμπιστοσύνη μου
__________________ |
|
| |||
| |||
| Δεν πιστεύω ότι πολλά από αυτήν. Ήταν χωρίς αμφιβολία καλύτερα από τελειωτής 2 & 3, αλλά ήταν απλά φοβερό. Η αρχική τερματισμού ήταν η καλύτερη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Spyware Terminator - Καλή; , Bad; ή υπάρχει Καλύτερη; | Tom BILLINGTON | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 17 | 19 Μαρ 2009 01:33 |
| Spyware τελειωτής / γραμμή εργαλείων ανίχνευσης | phil66 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 25 Μαρ 2008 09:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |