![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
još ga vidio?
Jednom kad razumijemo što se događa je film Awesome! cant pričekate sljedeći jednom u 2 godine ![]()
|
|
|||
|
|||
|
Sveti sranje, oni su radili jedan lol? Nisam ga još vidio. Jeste li ljudi tamo dobiju TV serije "Terminator, The Sarah Connor Chronicles?" Ona je počela prilično dobro i ode u hokey u kratkom vremenu. Milostivo otkazan je nakon što su prošle sezone. To je sramota, oni su imali dobru ideju, a zatim je dobio omamljen samo s njom.
|
|
|
|||
|
|||
|
to je bio prvi u Americi i sada samo njen hit u Velikoj Britaniji mislim 2 dana prije. svojim vrlo dobar film! su napustili okončavajući otvoren i tu je razgovor od njih making anoter treba biti spreman na 2 ili 3 godine max.i učinio početi promatranje Ljetopisa na TV i slažem je stvarno dobar, ali ja borili kako bi išli ukorak sa epizoda tako počela gledajući ih na internetu onda je stvarno teško, pa mi na kraju ne gnjavi
dident no sada su prestali to mislio ..
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mora ići vidjeti ovaj vikend, ljubav sve filmove, nikad gledali seriju ipak! Imao je osjećaj da će biti sranje
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nekoliko prijateljima, rekao je drugi film je zaista jako dobro, ali sam automatski uze dim pogled na to
|
|||
|
|||
|
prikolice izgledaju prilično zaprečiti dobra! mislim da bi moglo ići ovaj vikend n svi, ljubio druge filmove. Navika biti ista bez arnie iako
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
ull dobiti što mislim kada se gledaju u njega![]() zapamti me kad kliknete u hehe
|
|||
|
|||
![]() Code:
Spoiler!
|
|||
|
|||
Imam ne vjerujte mi
|
|||
|
|||
|
Ja mislim da nije daleko od toga. To je bez sumnje bolji od terminator 2 & 3, ali oni su jednostavno strašan. Izvorna terminator je najbolji.
|